Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Χριστίνα Γεωργίου: Αυτή είναι η γυναίκα που λίγο έλειψε να παντρευτεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ (photos)

Τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους

3 Φεβρουαρίου 2023 14:59
Χριστίνα Γεωργίου: Αυτή είναι η γυναίκα που λίγο έλειψε να παντρευτεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Χριστίνα Γεωργίου ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια και όλα έδειχναν ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να την παντρευτεί.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, καθώς το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει οριστικά χωριστούς δρόμους. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η σχέση του με τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε συνέντευξή του είχε ζητήσει συγγνώμη από τη Χριστίνα Γεωργίου, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν υπαίτιος για το χωρισμό τους.

Χριστίνα Γεωργίου και Γιάννης Παπαμιχαήλ

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε αναφέρει:

«Πέρασα από πολλές σχέσεις και δύο φορές έφτασα κοντά στον γάμο με δύο αξιόλογα κορίτσια, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου. Εγώ έφταιξα που οι σχέσεις αυτές δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και μέσω αυτής της συνέντευξης τους ζητώ δημόσια συγνώμη.

Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια. Σήμερα έχω μετανιώσει γι’ αυτό. Ελπίζω να είναι καλά και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους. Ίσως δεν είναι αργά και για μένα, αλλά είναι διαφορετικό να συμβεί αυτό στα 35 -40 και άλλο στα 50, όπου ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα.

Χριστίνα Γεωργίου πρώην σύντροφος Γιάννη Παπαμιχαήλ

Όταν είμαστε 20 βλέπουμε τα 50 σαν ένα μακρινό αριθμό και σε λίγο θα είμαστε εξήντα. Θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει, να είναι αυτοδύναμη, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να θέλουμε παρόμοια πράγματα. Η συντροφικότητα είναι του χαρακτήρα μου»

Αποκάλυψη «φωτιά» για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Όταν βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια...»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ποτέ δεν έχει κρύψει πράγματα για τους γονείς του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη, με τον ίδιο να αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές, που έχει περάσει στο σπίτι μαζί τους.

Ο Παπαμιχαήλ είχε εξομολογηθεί στο Idols του Σάκη Ρουβά το πόσο υπερπροστατευτική ήταν η μητέρα του, εξιστορώντας και τους ομηρικούς καβγάδες τους, με τις αποκαλύψεις να έρχονται και για τον ίδιο.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τους γονείς του

«Δεν μου χαλούσε ποτέ χατίρι. Ό,τι κι αν έκανα, αισθανόμουν ότι δεν ήταν αρκετό. Η κατάρα ήταν ότι και εγώ έπρεπε να φθάσω ψηλά». Παράλληλα, θυμήθηκε την πιο δύσκολη περίοδο των παιδικών του χρόνων, όταν οι γονείς του χώρισαν. «Ήταν σκληρή περίοδος γιατί είδα και σκληρά πράγματα μέσα στο σπίτι.

Όταν είσαι 5 με 6 χρονών και βλέπεις τους γονείς σου να πιάνονται στα χέρια, είναι κάποια πράγματα που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Σου μένει ένα τραύμα και το κουβαλάς αυτό. Η Αλίκη με τον Δημήτρη, μία τσακωνόντουσαν και μία ήταν πάλι μαζί. Έζησα και ωραίες στιγμές, δεν ήταν μόνο οι τσακωμοί. Έζησα και περιοδείες μαζί τους. Πήγα στην Αμερική το 1985, όπου παίζανε οι δυο τους το “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα”. Τότε ένιωσα πολύ ωραία, ήταν οι γονείς μου ερωτευμένοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share