Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Εξαιτίας του γάμου της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο...» - Αποκάλυψη 22 χρόνια μετά!

«Πήγαμε στον γάμο της Ελένης και μου είπε...»

3 Φεβρουαρίου 2023 14:30
«Εξαιτίας του γάμου της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο...» - Αποκάλυψη 22 χρόνια μετά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Βογιατζής έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στον Κωνσταντίνο Αρκά. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως αιτία για να παντρευτεί τη σύζυγό του με θρησκευτικό γάμο αποτέλεσε ο γάμος της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, πριν από 22 χρόνια. Παράλληλα, «βόμβα» έσκασε για τη σχέση τους 13 χρόνια μετά το διαζύγιο!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής δήλωσε για τη γυναίκα της ζωής του: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 53 χρόνια, παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από το 1978. Και ήθελε κάποια στιγμή να παντρευτούμε ορθόδοξα. Είχε προηγηθεί, όμως ο γάμος της Ελένης (με τον Γιάννη Λάτσιο) και μας άρεσε πάρα πολύ. Έτσι παντρευτήκαμε σε μία εκκλησία με θρησκευτικό γάμο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Πήγαμε στον γάμο της Ελένης και μου είπε τότε η γυναίκα μου «δεν παντρευόμαστε κι εμείς ορθόδοξα;» κι έτσι έγινε. Μας τσίγκλισε. Η Ελένη είναι ένα δώρο Θεού, τη λατρεύουν οι άνδρες και την αγαπούν οι γυναίκες. Είναι περίπτωση. Πήγαινα στην εκπομπή της σχεδόν μέρα πάρα μέρα. Τώρα η υγεία μου δεν είναι καλή».

«Δεν τον είχα δει ποτέ...» - Αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για τον δεύτερο σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο και αποκάλυψε ένα περιστατικό από τον γάμο τους. Παράλληλα, δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη.

Με αφορμή τους κριτές των talent shows, ο Σάββας Πούμπουρας είπε πως όταν εκείνος ήταν στο Dancing with the Stars στον ΑΝΤ1, ήθελε να ακούει τον Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο θεωρεί έναν από τους καλύτερους κριτές που έχουν περάσει από σόου!

Συγκεκριμένα ο Σάββας είπε: «Ο Γιάννης Λάτσιος στο DWTS. Δεν είχε σχέση με χορό και ήταν ο καλύτερος κριτής για εμένα»!

Και η Ελένη Μενεγάκη είπε: «μου είχε φανεί τόσο απίστευτο που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Εγώ εκτός από τον γάμο μας και εκείνο ζεϊμπέκικο, δεν τον είχα δει ποτέ να χορεύει... δηλαδή πραγματικά το είπα με όλη μου την απορία. Παρεξηγήθηκα μετά και έλεγαν “τι λέει αυτή;”. Ήταν καταπληκτικό»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share