Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

Αποκαλύψεις «φωτιά» Ευγενίας Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο και Αντώνη Κανάκη: «Νιώθω απογοήτευση, σήψη!» (Video)

«Με κάνουν να...»

3 Φεβρουαρίου 2023 14:05
Αποκαλύψεις «φωτιά» Ευγενίας Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο και Αντώνη Κανάκη: «Νιώθω απογοήτευση, σήψη!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις «φωτιά» προχώρησε σε συνέντευξή της, η Ευγενίας Σαμαρά τόσο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και για τον Αντώνη Κανάκη. Παράλληλα, «κάρφωσε» τον Αντώνη Κανάκη η Σία Κοσιώνη

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν άνθρωπος που γνώριζα και σε ένα σκηνικό που δεν φανταζόμουν, σοκαρίστηκα. Είναι σοκαριστικό να μαθαίνεις κάτι τόσο ακραίο για άνθρωπο που ξέρεις. Αυτά με κάνουν να νιώθω απογοήτευση, σήψη και αισθάνομαι πολύ άσχημα. Εύχομαι να πάμε στο φως και να μην χαθούμε σε αυτό το σκοτάδι».

Σημείωσε, δε, ότι «με τα παιδιά των “Ράδιο Αρβύλα” είχα επικοινωνία, με τον Στάθη δεν είχα» και πρόσθεσε ότι «θεωρώ ότι είναι άδικο να υποθέτεις κάτι για έναν άνθρωπο και να τον κατατάσσεις κάπου. Οι “Ράδιο Αρβύλα” δεν γνώριζαν και είναι άδικο να χτυπήσεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρει».

Ευγενία Σαμαρά: Το «κορίτσι» του Αντώνη Κανάκη «έσπασε» τη σιωπή της 8 χρόνια μετά - «Που μπορούσα ποτέ να φανταστώ...»

Μια φωτογραφία από το παρελθόν ξύπνησε πολλές μνήμες, στο πρώην «κορίτσι» του Αντώνη Κανάκη, στην Ευγενία Σαμαρά και την έκανε να κάνει τον δικό της μικρό απολογισμό. Παράλληλα, δείτε την εδώ να ποζάρει με μπικίνι και ταράζει τα πλήθη.

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε 8 χρόνια πριν, όταν πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα χωρίς να ξέρει τι της επιφυλάσσει το μέλλον, απλά και μόνο για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Σήμερα, 8 χρόνια μετά, η Ευγενία Σαμαρά έχει κάνει πολλά από αυτά τα όνειρα πραγματικότητα και βλέποντας αυτή τη φωτογραφία θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Μου πετάχτηκε αυτή η φωτογραφία. Σαν σήμερα 8 χρόνια πριν ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη για να έρθω στην Αθήνα. Ούτε και που μπορούσα ποτέ να φανταστώ όλα αυτά που μου έφεραν αυτά τα χρόνια. Το ανεβάζω έτσι γιατί μόλις την είδα ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη και είδα μέσα μου εκείνο το κορίτσι που φόρτωνε τις κούτες και τις βαλίτσες του, να χαμογελά.

Γιατί έκανε αυτό που ήθελε. Να τολμάτε, να ρισκάρετε, να κάνετε αλλαγές. Μπορεί η αλλαγή να μην είναι πάντα ευχάριστη αλλά σίγουρα μας θυμίζει ότι είμαστε ζωντανοί. Γιατί αλλαγή σημαίνει ζωή» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ευγενία Σαμαρά: Το «κορίτσι» του Αντώνη Κανάκη «έσπασε» τη σιωπή της 8 χρόνια μετά - «Που μπορούσα ποτέ να φανταστώ...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share