Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κρίση για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη; Το πρόβλημα υγείας που τους χωρίζει

Τι συμβαίνει τελευταία με το ζευγάρι;

3 Φεβρουαρίου 2023 13:51
Κρίση για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη; Το πρόβλημα υγείας που τους χωρίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια των τελευταίων ετών στη showbiz, μετά τα διαζύγιά τους από Ντέμη Νικολαΐδη και Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αντίστοιχα, μην κρύβοντας πια τον έρωτά τους.

Οι δυο τους φαίνονται ιδιαίτερα αγαπημένοι και περνούν υπέροχες στιγμές μαζί, μην έχοντας πρόβλημα ακόμη και να εκφραστούν δημόσια. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, δείχνει να υπάρχει ένα πρόβλημα ανάμεσά τους, το οποίο σχετίζεται αρχικά με το θέμα υγείας του ηθοποιού.

Ο πρωταγωνιστής του «Αυτή η νύχτα μένει» βρέθηκε, άλλωστε, πρόσφατα στο νοσοκομείο, με τη Βανδή να είναι στο πλευρό του. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», όμως, αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει πρόβλημα μεταξύ τους κι έχει δημιουργήσει απόσταση, κάτι που ίσως σηματοδοτεί μια πρώτη κρίση.

Yes Magazine Βανδή Μπισμπίκης κρίση

Κάτι τέτοιο, βέβαια, μοιάζει να βρίσκεται στη σφαίρα των σεναρίων, αφού η κορυφαία τραγουδίστρια, που αποτελεί μεταξύ άλλων και μια περήφανη μαμά, ουδέποτε έχει φύγει από το πλευρό του συντρόφου της. Είναι μαζί του και συνεχίζουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον, όντες πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Έφυγε ο Ντέμης, έμεινε ο Μπισμπίκης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα όπου ζει τον έρωτά της (photos)

Πριν μερικά χρόνια η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη πήραν την απόφαση να μετακομίσουν σε ένα πολυτελές σπίτι στη Βούλα. Πλέον, ο γνωστός τραγουδιστής αποτελεί παρελθόν και στη μοντέρνα βίλα μένει η τραγουδίστρια μαζί με τα δύο της παιδιά, τη Μελίνα και το Γιώργο. Ενίοτε βέβαια τους επισκέπτεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το σπίτι της διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες, δύο κουζίνες ενώ η διακόσμηση είναι minimal. Επίσης έχει και μια αίθουσα με όργανα γυμναστικής όπου προπονείται καθημερινά.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν διστάζει κατά καιρούς να δημοσιοποιεί και φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, ενώ το αγαπημένο της μέρος είναι η κουζίνα, όπου περνάει πολλές ώρες μαγειρεύοντας.

Δείτε φωτογραφίες

σπίτι Δέσποινας Βανδή στη Βούλα

βίλα Δέσποινας Βανδή στη Βούλα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share