Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Αν δεν μπορέσω τελικά...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το παιδί

Η προσωπική εξομολόγηση του παρουσιαστή

3 Φεβρουαρίου 2023 13:32
«Αν δεν μπορέσω τελικά...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το παιδί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς υπήρξε αποκαλυπτικός στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τον ίδιο να σχολιάζει την τηλεόραση και να μη μένει στις εξελίξεις της, απαντώντας και για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Antivirus», μέσα στην οποία μιλούσε για τις επιλογές του αλλά και την σεξουαλική του ταυτότητα.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενά του, ο παρουσιαστής ανέφερε πως προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις σκεπτόμενος πως με τις δηλώσεις του ενδέχεται να βοηθήσει ένα μέρος της κοινωνίας.

«Το έκανα γιατί έτσι κι αλλιώς νιώθω καλύτερα. Είμαι σε μια φάση στη σχέση μου με τον κόσμο που τα’ χουμε βρει, αυτή η αίσθηση είναι η δική μου. Το κομμάτι, είμαι gay, δεν είμαι gay, δεν αφορά κανέναν και δεν πρέπει. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου (τι θα πει ο κόσμος) μιλώντας όμως αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η εξομολόγησή του για την υιοθεσία

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στις προσπάθειες να αποκτήσει ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας.

«Δεν είναι εύκολο, αν δεν μπορέσω εγώ, μπορεί για έναν άλλον άνθρωπο να είναι εύκολο. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμούν να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα;», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share