Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε «βόμβα» για τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Λίγο πριν πεθάνει η μητέρα μου εγώ και ο Κρατερός αποφασίσαμε...»

Η εξομολόγηση καρδιάς που έκανε δημόσια

3 Φεβρουαρίου 2023 12:39
Έριξε «βόμβα» για τον Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου: «Λίγο πριν πεθάνει η μητέρα μου εγώ και ο Κρατερός αποφασίσαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές πρόσφατα, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πήρε διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη κι έχασε τη μητέρα της.

Η παρουσιάστρια, που δεν έκρυψε ποτέ την αλήθεια της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια με τον θάνατο της μητέρας της και το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Όπως σημείωσε η παρουσιάστρια: «Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους».

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές της

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε: «Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική και έτσι ήταν».

Μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της, η παρουσιάστρια είπε: «Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος και μιλάω για μέσα μου , δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου: Είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως».

Όταν η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, ρώτησε την Κατερίνα Καραβάτου, τους λόγους που νιώθει μόνη, εκεί αποκρίθηκε: «Γιατί έτσι είναι. Είμαι μόνη. Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share