Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται σε...» - Αποκάλυψη «φωτιά» για τον ηθοποιό

«Βρίσκεται ένα βήμα πριν από...»

3 Φεβρουαρίου 2023 11:34
«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται σε...» - Αποκάλυψη «φωτιά» για τον ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση το 2011 παρευρισκόμενος σε εγκαίνια καταστήματος και εκ τότε δεν το είδαμε. Ωστόσο, σήμερα το πρωί η Αφροδίτη Γραμμέλη μεσα από το «Πρωινό μας» προέβη σε αποκαλύψεις «φωτιά» για τον ηθοποιό. Ενώ, αυτή είναι η γυναίκα που εξομολογήθηκε τον έρωτα της για τον ηθοποιό!

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι σε συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από πολύ καιρό. Συζητά με τον Μανούσο Μανουσάκη να επιστρέψει τηλεοπτικά. Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί στο reboot της σειράς «Τμήμα ηθών» που θα προβληθεί ξανά από τον ΑΝΤ1. Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος αναμένεται να γίνουν πολλά guests από ηθοποιού που έλαβαν μέρος στην πρωτότυπη σειρά.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο συζητήσεων προκειμένου να επιστρέψει στη σειρά. Η διαπραγμάτευσή γίνεται μεταξύ του Μανούσου και του Πάνου. Είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και ο Μανούσος αισιοδοξεί ότι αυτή η συμφωνία θα κλείσει όπως και ότι θα γίνουν κάποια γκεστ από παλαιότερους ηθοποιούς που ήταν στη σειρά».

Να σας θυμίσουμε ότι το «Τμήμα Ηθών» είναι μία ελληνική αστυνομική κοινωνική τηλεοπτική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 1992-1995, που δημιουργήθηκε από τον Μανούσο Μανουσάκη και προβλήθηκε από τις 15 Σεπτεμβρίου του 1992 μέχρι τις 20 Ιουνίου του 1995.

Πολλά χιλιάδες ευρώ: Τόσα χρήματα έπαιρνε κάθε μήνα ο Πάνος Μιχαλόπουλος και δημιούργησε την περιουσία του

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτελεί διαχρονικά έναν αγαπημένο ηθοποιό, αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο, ασχολούμενος με τα χωράφια του στην ιδιαίτερη πατρίδα, τη Μικρομάνη Μεσσηνίας.

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για όλα στον Γιώργο Μουλά και στο περιοδικό «Λοιπόν». Η διάσημη ηθοποιός θυμήθηκε μεταξύ άλλων τη συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, στη σειρά «Η ώρα η καλή», την ίδια στιγμή που κυκλοφορεί μια... ιδιαίτερη σκηνή με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Η αποκάλυψη της Διαλυνά για... το μισθό του Μιχαλόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι μετά από αυτή τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία σας τηλεοπτική δουλειά ήταν «Η ώρα η καλή». Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κρατήσατε επαφή;

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κάναμε πολλά. Δεν κρατήσατε επαφή γιατί νομίζω ότι ο Πάνος μετά από αυτό το σίριαλ θέλησε να μην ξαναδουλέψει. Επειδή έπαιρνε πολλά λεφτά εκεί μετά του έδωσαν πολύ λίγα και δεν θέλησε να ξαναπαίξει. Έτσι ασχολήθηκε με τα αγροτικά και εγώ δεν έχω έρθει σε επικοινωνία. Ούτε όμως εκείνος έχει έρθει σε επαφή με κάποιον. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Εντάξει μετά τις 13.000 το επεισόδιο να σου λένε 3.000 δεν ήταν και εύκολο γιατί εκείνος έπαιρνε πολύ καλά λεφτά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share