Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κραυγή αγωνίας από τη Σία Κοσιώνη: «Το παιδί μου θα μεγάλωνε χωρίς μητέρα...»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

3 Φεβρουαρίου 2023 10:56
Κραυγή αγωνίας από τη Σία Κοσιώνη: «Το παιδί μου θα μεγάλωνε χωρίς μητέρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη είναι μεν μια σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, αλλά πάντοτε προσέχει σαν κόρη οφθαλμού το γιο της, Δήμο, που έχει αποκτήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη και μας έχει δείξει και το... τι δουλειά θα ήθελε να κάνει.

Αυτό φάνηκε προ ετών, όταν η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue» και μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της από το μέτωπο του κορωνοϊού.

Η εξομολόγηση για τη μεγαλύτερη ανησυχία της

«Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας… Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. Δεν μπορώ απλώς να πω "δεν αντέχω άλλο" και να κλείσω την τηλεόραση. Είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια και, συνεπώς, να εισπράττω όλο το αρνητικό τους φορτίο.

Επιπλέον, πρέπει, άσχετα με το πώς νιώθω, να τα μεταδώσω με έναν τρόπο που ούτε θα πανικοβάλει ούτε θα προκαλεί εφησυχασμό. Το να σκέφτομαι την κάθε μου λέξη στον αέρα το έχω ξαναζήσει, ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Τότε όμως είχε να κάνει με το αν θα έχουμε λεφτά να ζήσουμε. Τώρα έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε, σκέτο. Η αλήθεια είναι πως ναι, ένιωσα κάποιες στιγμές να λυγίζω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις συνεντεύξεις μου με Έλληνες γιατρούς στην Βόρεια Ιταλία, οι οποίοι περιέγραφαν στιγμές και καταστάσεις που υπερβαίνουν τον άνθρωπο. Είναι συγκλονιστικό αν το σκεφτείς, να καλείται να αποφασίζει κάποιος για το ποιος θα ζήσει και ποιος όχι. Αυτή δεν είναι ανθρώπινη δουλειά. Είναι δουλειά του Θεού ή της φύσης, για όσους δεν πιστεύουν» τόνισε η anchorwoman του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως φοβάται μην κολλήσει και μεταδώσει τον ιό στα αγαπημένα της πρόσωπα. «Δεν σου κρύβω ότι δεν το έχω χωνέψει. Κάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κάθε, μα κάθε πρωί κάνω την ίδια σύντομη συζήτηση με τον εαυτό μου: Είναι αλήθεια ή το ονειρεύτηκα; Είναι αλήθεια. Σήκω και πάλεψε το. Φοβάμαι μη κολλήσω και γίνω μία από αυτούς τους, έστω και λίγους νέους ανθρώπους που μπορεί να πεθάνουν από τον ιό. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει για μένα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα από μία απροσεξία μου. Φοβάμαι μη κολλήσω τους δικούς μου και φύγουν από ένα δικό μου λάθος. Φοβάμαι ακόμη ότι, αν κολλήσω, θα χρειαστεί να λείψω για καιρό από τη δουλειά μου, τώρα που με έχει τόσο ανάγκη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share