Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκάλυψε το παρασκήνιο του διαζυγίου με την Τσιλύρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γυρίζω σπίτι και μου λέει...»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την προσωπική του ζωή

3 Φεβρουαρίου 2023 10:43
Αποκάλυψε το παρασκήνιο του διαζυγίου με την Τσιλύρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γυρίζω σπίτι και μου λέει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει αναφερθεί κατά καιρούς σε περιστατικά της προσωπικής του ζωής και το έκανε ακόμη μια φορά στην εκπομπή «Μαμά-δες», μιλώντας σε άλλη περίπτωση και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πατρότητα και τον γιο του. «Ήμουν πολύ κολλημένος σαν μπαμπάς. Για χρόνια, το παιδί μου δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα μία ιστορία από το μυαλό μου. Πολλές φορές περίμενε να γυρίσω στις 12 η ώρα, για να του πω την ιστορία και να κοιμηθεί.

Έχω κάνει και χοντράδες. Τον έχω ξεχάσει σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ και γύρισα στο σπίτι μόνο με τα ψώνια. Δεν μου τον ξαναέδωσε ποτέ η Αθηνά. Τότε με ρώτησε η Αθηνά “το παιδί το άφησες απ’ έξω;”. Λέω “ποιο παιδί; Αμάν, το παιδί!”. Το σούπερ μάρκετ ήταν κοντά μας, στα 200 μέτρα, τον είδα στο καρότσι. Γυρνάω στο σπίτι και μου λέει η Αθηνά “Εσύ παιδί δεν ξαναπαίρνεις”», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην Τζένη Θεωνά.

"Στον τοίχο" ο Σπύρος Παπαδόπουλος: "Δεν συνέβη ποτέ στα 20 χρόνια που έκανε την εκπομπή..."

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παράπονο που έχει από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την «δύστροπη» Άντζελα Δημητρίου αλλά και η εκμεττάλευση από την πρώην σύζυγό του.

«Μιλάμε για ένα μουσικό αφιέρωμα στην τηλεόραση, δεν έχουμε βρει ημερομηνία, δεν έχουμε καταλήξει. Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και δεν συνέβη ποτέ στα 20 χρόνια που έκανε την εκπομπή. Υπάρχουν εμπόδια αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτά. Νομίζω ότι είναι άδικο που δεν γίνεται αφιέρωμα στον πατέρα μου.

Η Λαίδη είναι λίγο περίεργη, δύστροπη. Αυτοί οι άνθρωποι που τους έχετε αγαπήσει πολύ, δεν είναι έτσι.

Μου έχει τύχει να απατηθώ αλλά και να απατήσω αλλά στο τέλος της σχέσης. Δεν μπορώ να καταλάβω ότι ζω για τα παιδιά μου, για τον άντρα μου και δεν χωρίζω. Δεν ταιριάζουμε και ακολουθούμε ξεχωριστούς δρόμους και κρατάμε μία ωραία σχέση για τα παιδιά μας.

Η πρώην γυναίκα μου, Μαρία, με εκμεταλλεύτηκε σε όλα τα στάδια και μου έκανε μεγάλη ζημιά!», παραδέχτηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share