Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Βάλια Κακούτη; Δείτε πως είναι στα 42 της η Σταρ Ελλάς 2004

Παραμένει μελαχρινή καλλονή

3 Φεβρουαρίου 2023 10:18
Θυμάστε την Βάλια Κακούτη; Δείτε πως είναι στα 42 της η Σταρ Ελλάς 2004
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για όσους δεν την θυμούνται η Βάλια Κακούτη είναι η μαυρομάλλα καλλονή που το 2004 στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Οχι άδικα. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή Backstage με τον Γιώργο Σατζίδη στο Mega, ενώ τα έντυπα ασχολήθηκαν μαζί της με τον μακροχρόνιο έρωτά της με τον Μάνο Πανταζή, τον σύντομο αλλά δυνατό έρωτά της με τον Νίκο Αλιάγα και για το ειδύλλιό της με τον Νίκο Βουρλιώτη. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς του 1971 Γωγώ Αντζολετάκη.

Τα χρόνια πέρασαν, η Βάλια Κακούτη μετά από μια σύντομη πορεία στις πασαρέλες του εξωτερικού (έμεινε για ένα διάστημα στο Παρίσι), επέστρεψε στην Αθήνα για να κάνει τηλεόραση και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τη σόουμπιζ.

	 Θυμάστε την Βάλια Κακούτη; Δείτε πως είναι στα 42 της η Σταρ Ελλάς 2004

Παλαιότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει ανοίξει το δικό της σαλόνι ομορφιάς στον Κορυδαλλό, αλλά και να έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Νίκης Βόλου.

Η Βάλια Κακούτη τα τελευταία χρόνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε πρεμιέρες, ενώ αρκετές φορές η φωτογραφική των παπαράτσι την είχε «συλλάβει» σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Οπως στην πρόσφατη πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού:


Η Βάλια Κακούτη, πάντως, έχει υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό στιλ και... χωρίς να έχει αλλάξει ιδιαίτερα εμφανισιακά, πραγματικά δυσκολεύεσαι να την αναγνωρίσεις....

Θυμάστε τον Ηλία Λογοθέτη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο 84χρονος ηθοποιός (photos)

Ο Ηλίας Λογοθέτης είναι ένας ηθοποιός με μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, που ωστόσο απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από τη δημοσιότητα. Τι κάνει και πώς είναι σήμερα ο 84χρονος ηθοποιός;

Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1939 στη Λευκάδα. Δεν σκεφτόταν να ακολουθήσει την υποκριτική, καθώς ελκυόταν περισσότερο από την όπερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου. Με την ευκαιρία, έτσι είναι σήμερα το παιδί-θαύμα, Βαγγέλης Ιωαννίδης.

Με το θέατρο ήρθε σε επαφή μέσω του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1967, και πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1970, στο έργο "Βαβυλωνία".

Ηλίας Λογοθέτης

Έγινε γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους από συμμετοχές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 2000 δέχτηκε τα θετικά σχόλια του Χάρολντ Πίντερ για την ερμηνεία του στο θεατρικό έργο «Νεκρή Ζώνη»

Σύζυγός του είναι η ηθοποιός Μαρία Ζαχαρή και γιος του ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο οποίος ακολούθησε και αυτός την υποκριτική.

Αν και η απουσία του ήταν αισθητή στον χώρο της υποκριτικής, ο 84χρονος Ηλίας Λογοθέτης παρά την ηλικία του, θα παίξει στον τρίτο κύκλο του Έτερος Εγω - Νέμεσις.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ηλίας Λογοθέτης

Ηλίας Λογοθέτης σήμερα

Ηλίας Λογοθέτης: «Θυμάμαι που ξύπνησα στο φέρετρο»

Όπως αποκάλυψε σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ηλίας Λογοθέτης ήταν μόλις δύο ετών όταν προσεβλήθη από τύφο. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τόσο, που η οικογένειά του τον θεώρησε νεκρό και ετοίμασε την κηδεία του. Ο Ηλίας Λογοθέτης, όμως, ξύπνησε μέσα στο φέρετρο και το μόνο που θυμάται ήταν να ζητά νερό. Αμέσως μετά ακολούθησε πανηγύρι, όπως λέει, από τους δικούς του ανθρώπους που διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν τελικά ζωντανό.

«Θυμάμαι τη λέξη που είπα, νερό» είχε αναφέρει ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης για το περιστατικό στην κατοχή, όταν ήταν μόλις 2 ετών. «Τύφο νομίζω είχα και μέχρι που μεγάλωσα πολύ, ο Ιταλός γιατρός ερχόταν και με έβλεπε στην Ελλάδα» σημειώνει σήμερα για εκείνη του την περιπέτεια που τον οδήγησε κυριολεκτικά ένα βήμα από τον θάνατο.

«Τότε, όπως λέει η ξαδέλφη μου, ήρθε τελευταία στιγμή και μου έκανε μια ένεση ένας Ιταλός γιατρός. Δεν αντέδρασα όμως και σίγουροι πλέον ότι με χάσανε με βάλανε στο φερετράκι» έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή του, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. «Ώρες αργότερα, το νεκρό αυτό πλάσμα, που του είχαν ήδη κλείσει τα μάτια, είπε τη λέξη ‘νερό!’. Και ξεσηκώθηκε ο κόσμος, το σπίτι και η γειτονιά ολόκληρη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share