Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Άκρως αποκαλυπτικός ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Με τη Σίσσυ Χρηστίδου γνωριζόμασταν πριν γίνουμε ζευγάρι και...»

Τι είχε εξομολογηθεί για τη γνωριμία τους;

3 Φεβρουαρίου 2023 10:09
Άκρως αποκαλυπτικός ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Με τη Σίσσυ Χρηστίδου γνωριζόμασταν πριν γίνουμε ζευγάρι και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον καιρό που γνωριζόντουσαν πριν γίνουν ζευγάρι με την Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε συνέντευξή του.

Στο σήμερα το πολύκροτο διαζύγιό του έχει απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης με τις εκάστοτε τοποθετήσεις των δύο πλευρών, με τον καλλιτέχνη μάλιστα να φτάνει σε σημείο να μιλά για λάθος που την παντρεύτηκε.

«Όντως, υπήρξε ένα μικρό διάλειμμα, αλλά πολύ γρήγορα καταλάβαμε πως θέλουμε να είμαστε μαζί. Η γνωριμία μας θεωρώ πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, απλά εμείς δεν το αφήσαμε να εκδηλωθεί. Μόλις το πήραμε απόφαση, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και κινηματογραφικά», δήλωσε στο People.

Μαραντίνης: Οι δηλώσεις του για τη Σίσσυ Χρηστίδου πριν το διαζύγιο

«Ένα από τα δυνατά στοιχεία στην σχέση μας είναι πως με την Σίσσυ κάνουμε καλή παρέα. Στο σπίτι μας έχουμε συνέχεια κόσμο και της αρέσει ο σαματάς».

γνωριμία Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη

«Από την άλλη, δεν σου κρύβω πως είμαι αντικοινωνικός τύπος, διότι όλο το απόθεμα της κοινωνικότητάς μου το σπαταλάω στην δουλειά. Υπάρχουν φορές που είμαι μουντρούχος, δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν και θέλω να απομονωθώ. Μετά από ένα live μπορώ να κάνω για ώρα βόλτες με το αυτοκίνητο προτού πάω σπίτι ώστε να ηρεμήσω», είπε ο τραγουδιστής.

Η γνωριμία του Μαραντίνη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Παράλληλα, αναφέρθηκε και για τη γνωριμία του με την παρουσιάστρια, όταν εκείνη έκανε την πρώτα της βήματα στην ιδιωτική τηλεόραση.

«Με την Σίσσυ γνωριζόμασταν πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε την δυνατότητα να πάμε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά το φλερτ ανάμεσά μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί», υποστήριξε ο τραγουδιστής των Onirama.

Σπαρακτικές στιγμές για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη: «Αν μου πάρεις τα παιδιά θα...»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν γίνει ξανά θέμα για το γάμο τους, τους τελευταίους μήνες, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει για καλό λόγο. Κι αυτό, επειδή έχουν βάλει στη μέση τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια έσυρε στα δικαστήρια τον πρώην σύζυγό της για το θέμα της διατροφής και ο τραγουδιστής απάντησε, ζητώντας συνεπιμέλεια. Έκτοτε, η υπόθεση έχει πάρει διαφορετική τροπή κι έχει απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης με τις εκάστοτε τοποθετήσεις των δύο πλευρών, με τον καλλιτέχνη μάλιστα να φτάνει σε σημείο να μιλά για λάθος που την παντρεύτηκε.

Η Σίσσυ, δε, μοιάζει να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη κατάσταση ψυχολογικά έναντι του Θοδωρή, μην έχοντας αποδεχθεί το γεγονός, ότι προχώρησε σε ένα τέτοιο αίτημα. Το «Yes Magazine», μάλιστα, κάνει λόγο για φωνές και δραματικούς διαλόγους ανάμεσα στις δύο μεριές.

Yes Magazine Σίσσυ Χρηστίδου Μαραντίνης παιδιά

«Αν μου πάρεις τα παιδιά θα αυτοκτονήσω», γράφει, πιθανότατα σε σχήμα υπερβολής το περιοδικό, που μεταφέρει την ένταση του πρώην ζευγαριού, με την ελπίδα να υπάρξει μια λύση και να μην φτάσουν στα άκρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share