Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα έπεφτε στη...φωτιά ο Σταύρος Θεοδωράκης: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του δημοσιογράφου - Με τι ασχολείται η 28χρονη Αργυρώ (photos)

Αυτή είναι η μεγάλη του αδυναμία

3 Φεβρουαρίου 2023 09:52
Θα έπεφτε στη...φωτιά ο Σταύρος Θεοδωράκης: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του δημοσιογράφου - Με τι ασχολείται η 28χρονη Αργυρώ (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκτός από τη δημοσιογραφία έχει και μια άλλα μεγάλη αγάπη που δεν είναι άλλη από την κόρη του, Αργυρώ. Ο ίδιος θα έπεφτε και στη...φωτιά γι' αυτή, καθώς είναι το μοναχοπαίδι του. Με την ευκαιρία, δείτε τη νέα του εμφάνιση.

Η καταγωγή του είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Δραπανιά, που είναι ένα γραφικό χωριό στην περιοχή των Χανίων. Τα παιδικά του χρόνια ο Σταύρος Θεοδωράκης τα πέρασε στην Αθήνα, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Έχει γεννηθεί στις 21 Φεβρουαρίου του 1963 και φέτος θα κλείσει τα 60.

Από μικρό παιδί ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στη δημοσιογραφία, ωστόσο προκειμένου να επιβιώσει και να βγάλει τα προς το ζην, τα πρώτα χρόνια της ζωής του έκανε πολλές και διαφορετικές δουλειές. Ωστόσο, η αγάπη του για την δημοσιογραφία τον έκανε το 1984 να ξεκινήσει για πρώτη φορά να δημοσιογραφεί επαγγελματικά.

Έπειτα απασχολήθηκε σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς επίσης και γνωστές εφημερίδες μεταξύ των οποίων οι: “Το Βήμα”, “Τα νέα”, “Ελευθεροτυπία” κι άλλα. Μάλιστα, μετά αποφάσισε να κάνει και την εκπομπή “Παρουσιαστές”, μέσω της οποίας κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σημειώσει πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Παράλληλα έχουν συνεργαστεί μαζί του κι άλλοι δημοσιογράφοι στο πλαίσιο διάφορων ρεπορτάζ.

κόρη Σταύρου Θεοδωράκη

Στο πρόσωπο της συζύγου του, Νίκης έχει βρει την γυναίκα της ζωής του. Είναι μαζί πολλά χρόνια και είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένοι. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή γυναίκα η οποία δεν έχει σχέση με τον χώρο της δημοσιογραφίας και είναι υπάλληλος σε εφορία. Μάλιστα, μαζί έχουν αποκτήσει και μία κόρη, την Αργυρώ, στην οποία έχουν τεράστια αδυναμία και οι δύο.

Η Αργυρώ Θεοδωράκη γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1995 και φοίτησε στο Αρσάκειο Ψυχικού. Η νεαρή ασχολείται με τα καλλιτεχνικά, καθώς μετά τις πανελλήνιες πέρασε στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ.

Σταύρος Θεοδωράκης: Όταν η Αργυρώ ξύρισε το κεφάλι του

Με την κουρευτική μηχανή του ξύρισε το κεφάλι με εκείνον να ποστάρει βίντεο στο instagram. «Η Αργυρώ μικρή ήθελε να γίνει ή κομμώτρια ή ηθοποιός. Το ξαναθυμήθηκε πριν από λίγο. Ο προηγούμενος που κούρεψε ήταν ο Κεν, ο φίλος της Μπάρμπι», έγραψε στη λεζάντα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share