Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Λιάνη: «Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο, ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε...»

Τι εξομολογήθηκε;

3 Φεβρουαρίου 2023 08:22
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Λιάνη: «Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο, ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη είχε μιλήσει πριν καιρό στο Πρωινό για τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και τον αισχρό τρόπο που την μεταχειρίστηκαν μετά το θάνατό του.

«Ήταν πέρα πάσης φαντασίας ότι θα γινόμουν γυναίκα του Ανδρέα. Ήταν ένας έρωτας συναρπαστικός και δεν με ενδιέφερε το πού θα πήγαινε. Είδα τον εαυτό μου σε άσχημα πρωτοσέλιδα. Τότε δεν είχε βγει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων. Παράλληλα δείτε το σπίτι της Δήμητρας Λιάνη.

Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο. Ο Ανδρέας είχε μια γραμμή: Δεν κάνεις ποτέ μήνυση στον Τύπο. Ήταν φορές που ήθελα να κινηθώ νομικά αλλά μου έλεγε άστο, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Το μετά ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήταν πολύ ψηλά ο πήχης που είχα ανεβάσει εκείνη την εποχή και μετά πέφτεις… Το πιο δύσκολο είναι να μένεις μόνος σου.

Δήμητρα Λιάνη και Ανδρέας Παπανδρέου

Η επιλεκτική μοναξιά μου -γιατί το επέλεξα- δεν είναι και ό,τι ευτυχέστερο. Ό,τι προσπάθεια και να έκανα, υπήρχε μέτρο σύγκρισης. Μετά από κάποιες δυσάρεστες προσπάθειες προτίμησα να μείνω μόνη μου.

Για μένα τίποτα δεν ήταν εύκολο, ήρθαν απανωτά ένα σωρό προβλήματα, διώξεις, κυνηγητό, λασπολογία… Ζω κι εγώ όπως πολλοί άνθρωποι σήμερα με τα ελάχιστα που παίρνουν. Έχω μάθει και προσαρμόζομαι σε αυτό.

Με την οικογένεια Παπανδρέου δεν έχω καμία σχέση».

Θοδωρής Αγγελασόπουλος: Αυτός είναι ο άντρας με τον οποίο συγκατοικεί η Δήμητρα Λιάνη - Με τι ασχολείται (photo)

Για την προσωπική της ζωή ρωτήθηκε η Δήμητρα Λιάνη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα πριν λίγες μέρες στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο πουλήθηκε σε πλειστηριασμό η μπομπονιέρα του γάμου της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα από όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε άλλο σημείο της κουβέντας.

Η κυρία Λιάνη, μάλιστα, πριν καιρό είχε σπάσει τη σιωπή της, μιλώντας ανοιχτά και αποκαλύπτοντας τη σχέση της με τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο. Όπως δήλωσε η ίδια στη Secret οι δυο τους είναι δύο πολύ καλοί κι αδελφικοί φίλοι. «Δεν ισχύει ότι είμαστε ζευγάρι. Έχουμε μια αδελφική σχέση πολλών ετών. Τον Θοδωρή τον έχω σαν μικρό αδελφό μου»

Θοδωρής Αγγελασόπουλος Δήμητρα Λιάνη

Όσο για τις συχνές τους εμφανίσεις, όπως λέει η ίδια ο Θοδωρής είναι από τους λίγους ανθρώπους που της στάθηκαν στα δύσκολα και πλέον έχουν και σχέση επαγγελματική με τον ίδιο να έχει γίνει το δεξί της χέρι. Αυτός κανονίζει τα επαγγελματικά της ραντεβού.

Με τι ασχολείται ο Θοδωρής Αγγελασόπουλος

Ο Θοδωρής Αγγελασόπουλος σπούδασε μαγειρική, στο Παρίσι και έχει εργαστεί στις κουζίνες μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων όλης της Μεσογείου. Έχει παρουσιάζει τη δική του μαγειρική στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο “ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ” και στον ραδιοφωνικό σταθμό GALAXY.

Έχει κυκλοφορήσει τις συνταγές του με το βιβλίο – λεύκωμα «Γεύσεις Αστέρων». Σήμερα εργάζεται σε catering, ως υπεύθυνος μονάδων εστίασης και ελέγχου ποιότητας φαγητού κάνοντας επίσης ανάπτυξη μενού και συνταγών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share