Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξύλινο και με σαχνισιά: Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στις Σέρρες (photo)

Βρίσκεται στο χωριό Άνω Πορόια

31 Ιανουαρίου 2024 19:28
Ξύλινο και με σαχνισιά: Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στις Σέρρες (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με θέα την πανέμορφη λίμνη Κερκίνη και χτισμένο στους πρόποδες του βουνού βρίσκεται το όμορφο πατρικό της Φαίης Σκορδά στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο δημοτικό διαμέρισμα στα Άνω Πορόια. Μάλιστα, εντύπωση προκαλούν τα σαχνισιά, καθώς είναι μια τεχνοτροπία που δεν την έχουμε συνηθίσει και τόσο πολύ στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά Χριστούγεννα μαζί με τους δύο γιους της Δημήτρη και Γιάννη στο συγκεκριμένο σπίτι, καθώς τα οικονομικά της το επιτρέπουν ειδικά μετά το deal που έκανε με τον ΣΚΑΙ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι ακολουθεί την Μακεδονίτικη Αρχιτεκτονική με στοιχεία που έφεραν από την Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

Πρόκειται για ένα κτίριο με σαχνισιά, ξυλοδεσιές και φουρούσια που πραγματικά το χαζεύεις καθώς το βλέπεις. Το ξύλο φυσικά υπερτερεί των υπόλοιπων υλικών τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Υπενθυμίζεται πως με το πολυτελές αμάξι που έχει η Φαίη Σκορδά η διαδρομή προς το πατρικό της σπίτι, παρά τη μεγάλη απόσταση από την Αθήνα, φαντάζει παιχνιδάκι.

Το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά με σαχνισιά στις Σέρρες

«Τριών μηνών έγκυος η 35χρονη σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα» - Ταραχή μετά την Πρωτοχρονιά που πέρασαν αγκαλιά

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προχωρήσει στη ζωή του, μετά το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά, αν και ο ίδιος έχει φροντίσει να μη διαρρέουν πράγματα για τα προσωπικά του, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε... στο σκοτάδι.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχει γίνει ιδιαίτερη αναφορά για μια 35χρονη μελαχρινή, που αποτελεί την νέα του σύντροφο. Οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί στην Πόλη για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, ενώ πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά, με το «Yes Magazine» να το πηγαίνει ένα επίπεδο πιο μακριά.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό αναφέρει πως η κοπέλα είναι τριών μηνών έγκυος, με τη Σκορδά επίσης να παρακολουθεί τα δρώμενα, καθώς έχει και δύο παιδιά με το δημοσιογράφο, ρίχνοντας σε άλλη περίπτωση κι ένα... χτύπημα κάτω από το τραπέζι. Κάτι τέτοιο, βέβαια, μένει απλά στις φήμες προς το παρόν, με τον Λιάγκα τουλάχιστον να περνά όμορφες στιγμές αρκετά χρόνια, μετά το διαζύγιο, βρίσκοντας έναν άνθρωπο που τον καλύπτει στα «θέλω» του και, μαζί, τις ισορροπίες με όσα τον συνδέουν με την παρουσιάστρια.

Yes Magazine έγκυος σύντροφος Λιάγκα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share