Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Δεν κρύφτηκε η Κάτια Ζυγούλη: "Όταν γνώρισα τον Σάκη..." - Αποκάλυψε την αλήθεια για τον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά

Δεν μάσησε τα λόγια της

2 Φεβρουαρίου 2023 21:32
Δεν κρύφτηκε η Κάτια Ζυγούλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Απόλλωνα, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη, και η σύζυγος του τραγουδιστή μίλησε για την αρχή της σχέσης τους. Με την ευκαιρία, δείτε την οικογένεια Ρουβά να κάνει εργασίες στην φάρμα τους.

«Δεν ήμουν Ρουβίτσα ούτε ήξερα τα τραγούδια του. Όταν γνώρισα τον Σάκη και μπήκαμε σε σχέση, αποφάσισα πολύ συνειδητά ότι αυτά που ήξερες τις ζήλειες, τις ανασφάλειες, ξέχασέ τα, θα τρελαθείς», αποκάλυψε η ίδια.

Στη συνέχεια, η Κάτια Ζυγούλη, συμπλήρωσε: «Νομίζω όταν είπα επιτέλους το “ναι” στον γάμο μετά από τέσσερεα παιδιά, είπα “πάρ’ το απόφαση, εδώ είσαι”».

Ο γάμος τους έγινε το 2017, μετά από 14 χρόνια δεσμού, και έχοντας στο πλευρό τους τα τέσσερα παιδιά τους, αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μία 30μελής συμφωνική ορχήστρα υποδέχτηκε στην έπαυλη του κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη του καλεσμένους και υπό τους ήχους κομματιών Μάνου Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη εισήλθαν στο χώρο για να βρεθούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου όπου έγινε το μυστήριο.

«Είναι σίγουρα δικό μου το παιδί;»: Αποκάλυψη «βόμβα» για το γιο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη είχε δώσει πριν μερικά χρόνια ο Σάκης Ρουβάς, αποκαλύπτοντας ότι δεν ξέρει αν είναι δικό του ένα από τα παιδιά του με την Κάτια Ζυγούλη.

Προφανώς ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε κάτι τέτοιο λόγω της ομοιότητας του γιου του με την Κάτια Ζυγούλη. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης για τον Σάκη Ρουβά.

Τότε ο Σάκης Ρουβάς είχε δώσει απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις που αφορούσαν:

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Στον γιο του

Μόλις τον είδα ρώτησα την Κάτια: είναι σίγουρα δικό μου το παιδί; Τέτοιο πράγμα εγώ δεν…

Στην οικονομική του κατάσταση

Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή, γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ. Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μου, δεν με αφήνει αδιάφορο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share