Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

"Δεν μπορώ να κοιμηθώ με..." - Δεν έκρυψε την αλήθεια της η Βάσω Λασκαράκη

Μίλησε ανοιχτά η ηθοποιός

2 Φεβρουαρίου 2023 16:18
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βάσω Λασκαράκη έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφερόμενη στην σχέση της με τον σύζυγό της και την μονάκριβη κόρη της μίλησε και για έναν ψυχαναγκασμό που την ακολουθεί χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το παρασκήνιο του γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

«Ο Λεύτερης είναι κατεξοχήν βοηθητικός και για τους φίλους μας, κάτι που είναι δυσεύρετο στους άνδρες. Δεν ξέρω αν περιμένεις να έρθει (ένας γάμος, μια σχέση), έτσι τα έφερε η ζωή, χωρίς να το πολυσκεφτώ. Ο Λευτέρης έχει πολλά χαρίσματα, είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που σε παρασύρει. Η σχέση της Εύας με τον Λευτέρη είναι τέλεια και είναι ένα παιδί ανοιχτόκαρδο και ζωντανό», πρόσθεσε η Βάσω Λασκαράκη σχετικά με την 8χρονη κόρη της και τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Για τη μονάκριβη κόρη της

«Η κόρη μου ξέρει ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, είναι ένα παιδί που εκφράζεται. Θα ήθελα κι άλλο παιδάκι, αν ο μη γένοιτο… μου αρέσει η οικογένεια, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό, αλλά δεν τρελαίνομαι. Έχω ψυχαναγκασμούς: Δεν μπορώ να κοιμηθώ με πιάτα στον νεροχύτη!», αποκάλυψε η ηθοποιός.

'Δεν μπορώ να κοιμηθώ με...' - Δεν έκρυψε την αλήθεια της η Βάσω Λασκαράκη

«Το μόνο που θέλω για τη Βάσω Λασκαράκη είναι...» - Το εξομολογήθηκε δημόσια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει κατά καιρούς τοποθετηθεί για το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη και τις σχέσεις, που έχουν σήμερα, συνεργαζόμενοι εκ νέου.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Fishy, αλλά και για τη πρώτη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη μετά τον χωρισμό τους, στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν δυσκολεύτηκε να έρθει στην εκπομπή γιατί με αγαπάει και την αγαπάω πολύ οπότε το είχαμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή. Δεν μου έβαλε κανέναν όρο η Ελένη, γιατί ήξερε ότι ποτέ δεν θα τη ρωτήσω κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η συνεργασία τους μετά το διαζύγιο

Έπειτα, η συζήτηση έφτασε στη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη στο πλαίσιο της νέας σειράς του Mega, με την ηθοποιό να αφήνει τα «καρφιά» της.

«Στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη θα είμαι στα 25 από τα 60 επεισόδια. Με τη Βάσω δεν συναντιόμαστε στα γυρίσματα αλλά έτσι και αλλιώς με τη Βάσω συναντιόμαστε. Πριν από λίγε ημέρες είχε γενέθλια η κόρη μας, οπότε ήμασταν πάλι μαζί. Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά; Ο ένας θέλει το καλό του άλλου. Είμαστε σε μια σειρά που δεν κάνουμε το ζευγάρι όπως στην πολυκατοικία. Το να κάναμε ξανά το ζευγάρι θα ήταν πολύ δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share