Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

"Ισοπέδωση" για τον Γιώργο Νταλάρα - "Τόσα χρόνια έτρωγε..."

"Καρφί" για τον ερμηνευτή

2 Φεβρουαρίου 2023 16:07
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί θυμούνται τον σάλο που είχε προκληθεί πριν κάποια χρόνια με την επίθεση με γιαούρτι σε συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.

Ενώ πολλοί άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου καταδίκασαν αυτή την πράξη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξέφρασε μια διαφορετική άποψη, μιλώντας σε μεσημεριανή εκπομπή. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Λευτέρη Παπαδόπουλου για τον Γιώργο Νταλάρα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπή «Made in star» σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής, ο ηθοποιός απάντησε: «Υπάρχουν άνθρωποι που τόσα χρόνια ήταν συνηθισμένοι να τρώνε χαβιάρι. Δεν πειράζει ας φάνε και κανένα γιαουρτάκι, καλό κάνει».

«Έκανε χαμό» ο Γιώργος Νταλάρας: «Έλα εδώ μαζί μου και προσπάθησε να κάνεις αυτό...»

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως τις λίγες φορές που έχει συνεργαστεί με νέους καλλιτέχνες, το έχει μετανιώσει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχουν μυστικά για τη φωνή, ή τραγουδάς ή δεν τραγουδάς. Εγώ δεν κάπνιζα και δεν έπινα ποτέ, γι’ αυτό ακόμα μπορώ και τραγουδάω. Θα ασχολούμαι με τη μουσική ότι και να γίνει. Έχω συνεργαστεί 1-2 φορές με νέους καλλιτέχνες και το έχω μετανιώσει».

«Όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει από το τίποτα και γίνεται κάποιος, πρέπει να γνωρίζει ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο ταπεινός πρέπει να γίνεται. Όταν νομίζει ότι αυτό το πράγμα που κάνει είναι αυτός και κανένας άλλος, άστα να πάνε» συνέχισε ο Γιώργος Νταλάρας.

Μιλώντας και για την τραπ μουσική, εξομολογήθηκε: «Ακούω τραπ μουσική, αλλά θέλω αυτή η μουσική να έχει μηνύματα, όχι καλαμπούρια και βρισιές (…). Βγάζω φωτογραφίες με θαυμαστές. Τα πολλά αυτόγραφα δεν βγάζουν νόημα με το πέρας του χρόνου».

Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο κούκλος γαμπρός του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share