Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Αποκαλύψεις «φωτιά» Βίκυς Παγιατάκη: «Το θυμάμαι σαν τώρα...» - Η απάντηση στην Άση Μπήλιου και τα «καρφιά» της για άλλους αστρολόγους

«Έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο»

2 Φεβρουαρίου 2023 15:46
Αποκαλύψεις «φωτιά» Βίκυς Παγιατάκη: «Το θυμάμαι σαν τώρα...» - Η απάντηση στην Άση Μπήλιου και τα «καρφιά» της για άλλους αστρολόγους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» απάντησε η Βίκυ Παγιατάκη σήμερα στα όσα είπε η Άση Μπήλιου στη συνέντευξή της στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Παράλληλα, για μία ακόμη ημέρα η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις μέσα από την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" με τη Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εφιστά την προσοχή σε Παρθένους, Σκορπιούς και 2 ακόμα ζώδια.

«Το θυμάμαι σαν τώρα που είχε έρθει η Άση, ήταν μικρή, μπερδεμένη… Θυμάμαι ότι της είπα “Άση, θα γράψεις πάρα πολύ στη ζωή σου” και μου λέει “αποκλείεται, εγώ δεν γράφω τίποτα”. Και της είπα “θα γράψεις πάρα πολύ, θα ασχοληθείς με την αστρολογία, θα βγάλεις χρήματα και μπροστά που θα μιλάς στον κόσμο και πίσω στο σπίτι, στο γραφείο”.

Με κοίταγε, δεν το πίστευε. Έχει κάνει εξαιρετική πρόοδο, τη συμπαθώ, την εκτιμώ κι ενώ έχω βοηθήσει πολλούς αστρολόγους, είναι η μόνη που παραδέχεται ότι είχε ένα ραντεβού μαζί μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Βίκυ Παγιατάκη.

Η Βίκυ Παγιατάκη είπε επίσης: «Οι περισσότεροι αστρολόγοι ή δεν μιλούν μια γλώσσα ξένη για να πάρουν τη βιβλιογραφία ή ξέρουν όλοι λίγα αγγλικά και παίρνουν από την ίδια πηγή. Εγώ είχα τη δυνατότητα να έχω βιβλία και να διαβάζω στα γερμανικά, στα γαλλικά, στα ιταλικά και στα αγγλικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share