Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έχουμε ένα παιδί που...»: Κόλαφος η πρώην σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου!

Τι ανέφερε για το διαζύγιό τους η Έλενα Κατρίτση;

2 Φεβρουαρίου 2023 12:16
«Έχουμε ένα παιδί που...»: Κόλαφος η πρώην σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο παρελθόν η Έλενα Κατρίτση είχε μιλήσει στο περιοδικό «People» για τη χειρότερη στιγμή στη ζωή της, τον πατέρα του παιδιού της, Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά και τη σκέψη για έναν ακόμη γάμο. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η δουλειά που κάνει ο γιος του δημοσιογράφου.

Ένα ατύχημα που είχε ο γιος της παλιά την έκανε να σκεφτεί πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα. «Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει», είχε πει η γνωστή δημοσιογράφος, ενώ παραδέχτηκε πως στο παρελθόν υπήρξε αυστηρή με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό της παραμένει ακόμα.

«Προσπαθώ να τους δικαιολογώ και να παραβλέπω τα όποια ελαττώματά τους. Όταν βλέπω ότι μια κατάσταση ξεφεύγει, παίρνω βαθιά ανάσα κι επιδιώκω να βρω τρόπο για να πέσουν οι τόνοι. Στο παρελθόν δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση»

πρώην σύζυγος του Νίκου Χατζηνικολάου

Η ιδέα του γάμου μετά το διαζύγιό της από το Νίκο Χατζηνικολάου πέρασε από το μυαλό της, αλλά δεν πείστηκε για να συνεχίσει. Με τον πρώην άντρα της διατηρεί καλές σχέσεις... «Άλλωστε έχουμε ένα παιδί, που βρίσκεται στην εφηβεία. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά», είπε η Έλενα.

Τέλος, η Έλενα Κατρίτση τόνισε ότι, τελικά η ευτυχία βρίσκεται στις στιγμές. ''Η ευτυχία δεν είναι στις σύνθετες εικόνες, αλλά μπορεί να βρίσκεται σε απλές καθημερινές καταστάσεις. Και αυτό είναι κάτι που παλαιότερα δεν το εκτιμούσα ανάλογα. Ίσως γιατί ήμουν σε ένα συνεχές τρέξιμο''.

«Για ένα μήνα δεν έβγαινα από το σπίτι...» - Η εξομολόγηση ζωής του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σπάνια μιλά για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να αναφέρεται στα νεανικά του χρόνια και να αποκαλύπτει σπάνιες πτυχές τους στο «The 2Night Show».

Σε μια σπάνια συνέντευξη, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, που αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, καθώς και για την επαγγελματική του πορεία.

Η διαμόρφωση του δημοσιογράφου που γνωρίζουμε

«Δεν ήμουν των άκρων. Δεν έκανα ακραία πράγματα. Αν εξαιρέσω μια αποβολή στην Τρίτη Λυκείου. Με έπιασε ο Θεολόγος που ήταν παπάς να καπνίζω σε ένα μπαράκι και μου έδωσαν δυο μέρες αποβολή οι οποίες όμως έγιναν τέσσερις γιατί έπιασα τον παπά και του είπα, “ντροπή σου, με κάρφωσες και είσαι και παπάς”» ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

«Όταν έφυγα από τη Θεσσαλονίκη ήμουν πολύ στεναχωρημένος γιατί άφησα πίσω τους κολλητούς μου και το πρώτο μου κορίτσι, για ένα μήνα δεν έβγαινα από το σπίτι παρά μόνο για να πάω στη σχολή… Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να πάω σπίτι και να μιλήσω με τους φίλους μου και το κορίτσι μου» είπε σε άλλο σημείο.

Ακόμα, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στον χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας του λέγοντας, «Ακόμα και τώρα συναντάω στον δρόμο αλλοδαπούς που μου λένε ότι έμαθαν ελληνικά από εμένα γιατί μίλαγα πολύ αργά και στρογγυλά… Όλοι στην οικογένειά μου μιλούν έτσι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share