Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Λίφτινγκ" για την Ελένη Μενεγάκη: «Θα υπάρχουν σαρωτικές αλλαγές...»

«Αν πάτε και οι υπόλοιποι να μου το πείτε να ξέρω τι να κάνω»

2 Φεβρουαρίου 2023 11:13
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η περίοδος συζητήσεων για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, όπως τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το «Πρωινό Μας». Ενώ, "άφωνη" έχει μείνει η Ελένη Μενεγάκη με κάποιες επιλογές των παιδιών της.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν και τα ερωτηματικά βρίσκονται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, στο ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της.

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στην εκπομπή ότι έκλεισε εισιτήρια για τη συναυλία της Madonna στις 23 Νοεμβρίου. Ημέρα Πέμπτη, το έψαξα. Είπε ότι θα λείπει και επειδή εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και οι υπόλοιποι, η Ελένη Μενεγάκη λέει πως “αν πάτε και οι υπόλοιποι να μου το πείτε να ξέρω τι να κάνω”. Αυτό εξέφρασε η παρουσιάστρια. Ήταν μια αυθόρμητη κουβέντα. Θα υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα και θα είναι σαρωτικές. Οι αλλαγές δεν είναι για κακό» τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Μπορεί να υπάρχει κάποιος συνεργάτης που να θέλει να αποχωρήσει» αποκάλυψε η δημοσιογράφος στο «Πρωινό Μας».

«Κάθε μέρα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος...» - «Βόμβα» για τη σχέση τους 13 χρόνια μετά το διαζύγιο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν αισίως χωρίσει 13 ολόκληρα χρόνια, έχοντας κάποτε πυροδοτήσει «βόμβα» στη showbiz, αλλά διατηρώντας πια εξαιρετικές σχέσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την συνάντηση του πρώην ζεύγους μετά την πρεμιέρα της Ελένης στο Mega, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε κ εκείνος με την 51χρονη η και τον Μάκη Παντζόπουλο το καλοκαίρι στο Μεγανήσι, με την παρουσιάστρια εσχάτως να αναφέρεται στον προηγούμενο γάμο της.

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τη σχέση Μενεγάκη-Λάτσιου

«Το καλοκαίρι συναντήθηκα με τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και κάτσαμε πολλή ώρα μαζί. Ήταν μαζί με τον άντρα της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τα κορίτσια της. Έχουν άριστη σχέση με τον Λάτσιο. Όταν τελείωσε το κρασί που ήπιαμε με τη Μενεγάκη, με πήρε ο Λάτσιος και μου είπε: “Βρεθήκατε με την πρώην σύζυγό μου και τα είπατε;”», εξήγησε ο Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Έχουν καθημερινή επικοινωνία, επειδή έχουν και παιδιά. Εκτός από τα παιδιά, έχουν και μία άριστη σχέση, μιλούν για τα επαγγελματικά τους. Δε νομίζω να της έφερε και λουλούδια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share