Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Με λέγανε ναρκομανή και αλκοολικό…»: Η μεγάλη «τρικυμία» του Τόλη Βοσκόπουλου μετά το διαζύγιο από τη Τζούλια Παπαδημητρίου

Τι είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν;

2 Φεβρουαρίου 2023 08:59
«Με λέγανε ναρκομανή και αλκοολικό…»: Η μεγάλη «τρικυμία» του Τόλη Βοσκόπουλου μετά το διαζύγιο από τη Τζούλια Παπαδημητρίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από 25 χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε κάτσει απέναντι από τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Άντζελα Γκερέκου, αποσπώντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μόλις λίγα που είχε χωρίσει από τη Τζούλια Παπαδημητρίου και είχε βγει το διαζύγιό τους.

Μέσα σε όλα αυτά που είχαν ειπωθεί μεταξύ τους το μακρινό 1998, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ρωτήσει τον Τόλη Βοσκόπουλο κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους πως πήρε την απόφαση να κόψει το ποτό και το τσιγάρο.

Τότε εκείνος είχε απαντήσει ότι κάπνιζε επί 46 χρόνια (από την ηλικία των 12), αλλά έκοψε όλες τις κακές συνήθειες για να μπορεί να απολαμβάνει τις καλές, δείχνοντας με το χέρι του την Άντζελα Γκερέκου, με την οποία εκείνη την εποχή είχαν γίνει ζευγάρι.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναφέρει πως κάποιοι τον έλεγαν ναρκομανή και αλκοολικό, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ήταν. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε τονίσει πως ήταν απλά ένας πότης, που εκείνη την εποχή ο οργανισμός του δεν ήταν στα καλύτερα του και με ένα ποτό ξέφευγε.

Υπενθυμίζεται, πως ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε περάσει μεγάλη «τρικυμία» στην προσωπική του ζωή, ειδικά το 1995 και τον χωρισμό του με τη Τζούλια Παπαδημητρίου.

Κόλαφος η Τζούλια Παπαδημητρίου: «Η γυναίκα του Τόλη Βοσκόπουλου και η μία του κόρη...»

O Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε το καλοκαίρι του 2021 από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο το πανελλήνιο. Μάλιστα, η Τζούλια Παπαδημητρίου δε δίστασε να αναφερθεί στη γυναίκα του, Άντζελα Γκερέκου, αλλά και την κόρη του, Μαρία.

Η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου, είχε μιλήσει στο DEBATER με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον άνθρωπο που ήταν δίπλα της από τα μέσα της δεκαετίας του '80 μέχρι και το 1995.

Η γυναίκα, που στο παρελθόν σημάδεψε την ζωή του ανεπανάληπτου τραγουδιστή δήλωσε συγκινημένη: «Τι να πω...ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου, που ήταν πάρα πολύ μικρός, όταν έφυγε».

Τζούλια Παπαδημητρίου και Τόλης Βοσκόπουλος

Αναφέρθηκε μάλιστα και στη σχέση τους: «Ξέρω ότι μ' αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του.

Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share