Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Αποκαλύψεις «φωτιά» Άντζυς Σαμίου για τον κόσμο της νύχτας: «Ένα μέρος του υποκόσμου...»

Αποκαλύπτει τους λόγους που σταμάτησε το τραγούδι

1 Φεβρουαρίου 2023 21:23
Αποκαλύψεις «φωτιά» Άντζυς Σαμίου για τον κόσμο της νύχτας: «Ένα μέρος του υποκόσμου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε η Άντζυ Σαμίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή και προέβη σε αποκαλύψεις «φωτιά» για τον κόσμο της νύχτας αλλά και τους λόγους που αποχώρησε από το τραγούδι.

Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κοντραριστεί κατά καιρούς με πολύ κόσμο στο social media, όπως το 2015 όταν ήρθε σε άγρια αντιπαράθεση με την πασίγνωστη τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου, η οποία εκφράζει χωρίς υπεκφυγές τη γνώμη της!

«Θα έλεγα με κάθε ειλικρίνεια ότι με λύγισαν κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου και με τελευταίο, με κερασάκι στην τούρτα, η αρρώστια και ο θάνατος του πατέρα μου, την τελευταία φορά που τόλμησα να ξεμυτίσω στις πίστες. Έχασα το κέφι μου, το πραγματικό μου κέφι, για να μπορώ να δώσω και στους άλλους χαρά.

Δεν μπορώ με τίποτα να υποκριθώ, τουλάχιστον την χαρούμενη. Ο κόσμος της νύχτας είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος, πολύ σκληρός, γεμάτος παγίδες και ακραίες συμπεριφορές, που όχι μόνο θέλει γερό στομάχι, αλλά θέλει να έχεις και κοινά στοιχεία με αυτόν τον χώρο για να μπορείς να αντέξεις.

Θα έλεγα περισσότερα αν δεν διακινδύνευα να προσβάλω συναδέλφους μου που τα υπομένουν όλα αυτά και επιχειρηματίες και ένα μέρος του υποκόσμου που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Όπως, όλα λοιπόν, τα νομίσματα έχει και αυτό την άλλη του όψη. Δεν είναι μόνο η ομορφιά είναι και η ασχήμια», είπε χαρακτηριστικά η Άντζυ Σαμίου.

Η Άντζυ Σαμίου... ξαναχτύπησε για το εμβόλιο: «Δε θέλουμε τα προϊόντα των φαρμακευτικών»

Στον... χορό του εμβολίου του κορωνοϊού μπήκε και η Άντζυ Σαμίου, η οποία τοποθετήθηκε εναντίον της σχετικής διαδικασίας μέσω Facebook.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που υπήρξε πρόσφατα «καταπέλτης» έναντι γνωστών προσόπων, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ξέρετε κάτι; Κάποιοι από εμάς δεν είμαστε γενικά αντιεμβολιαστές, δεν είμαστε αρνητές της επιδημίας και αμφισβητίες του κορονοιού. Αλλά δεν επιτρέπουμε να δοκιμάζονται πάνω μας με κίνδυνο της ζωής μας τα προϊόντα των φαρμακευτικών!».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Ξέρετε κάτι; Κάποιοι από εμάς δεν είμαστε γενικά αντιεμβολιαστές, δεν είμαστε αρνητές της επιδημίας και αμφισβητίες του κορονοιού. Αλλά δεν επιτρέπουμε να δοκιμάζονται πάνω μας με κίνδυνο της ζωής μας τα προϊόντα των φαρμακευτικών! Όταν μάλιστα πολλοί επιστήμονες στον κόσμο έχουν μιλήσει για την επικινδυνότητα τους για τώρα και για το μέλλον. Κάνετε λοιπόν εσείς ότι θέλετε, αγνοείστε τους καθημερινούς θανάτους νέων ανθρώπων από τις παρενέργειες και αφήστε μας ήσυχους να αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Εγώ προσωπικά τηρώ τις προφυλάξεις και την υγιεινή για τον εαυτό μου και τους άλλους!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share