Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Καμιά φορά τρέλαινα...» - Τα αποκάλυψε όλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά!»

1 Φεβρουαρίου 2023 19:20
«Καμιά φορά τρέλαινα...» - Τα αποκάλυψε όλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν έναν μήνα ακριβώς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί πλήρως στη φροντίδα του νεογέννητου μωρού της και απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας. Ενώ, την ανεξέλεγκτη κόντρα που ξεκίνησε ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη με δημόσια μηνύματα "φωτιά" στο twitter είχε σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας της σχέσεις της πρώτης με τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον νεογέννητο γιο της.

«Εγώ θα σας ευχηθώ καλό μήνα με μια αναδρομή στο χρόνο… Σε μια από τις ομορφότερες στιγμές… στο καλοκαίρι μας πριν σε γνωρίσω. Όταν σε αισθανόμουν μέσα μου και αν όχι καμιά φορά τρέλαινα το γιατρό μου με τις αδικαιολόγητες επισκέψεις μου έστω για να σε ακούσω. Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά! Το μετά θα το ανακαλύψουμε παρέα» εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Γλυκιά και όμορφη μανούλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει 15 ημέρες μετά τη γέννα - «Ξύπνια από τις 4 και με συνάχι» (photo)

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον γιο τους. Όπως έχει γίνει γνωστό, το νεογέννητο μωρό θα πάρει το όνομα του πατέρα του επιχειρηματία Βλάσση Σταθοκωστόπουλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλημέρισε σήμερα τους διαδικτυακούς της φίλους με μία νέα ολόσωμη φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλημερούδια (αν και είμαστε ξύπνιες από τις 4 και με λίγο συνάχι».

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει 15 ημέρες μετά τη γέννα

Υπενθυμίζεται, ότι η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε πρόσφατα ένα στιγμιότυπο, στο οποίο αποκάλυψε ότι έχει χάσει 10 κιλά μόλις 9 ημέρες μετά τον τοκετό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share