Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Πριν γνωρίσω τη Λένα Δροσάκη...» - Τελεσίγραφο Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ένας άνθρωπος αυτού του βεληνεκούς...»

1 Φεβρουαρίου 2023 18:21
«Πριν γνωρίσω τη Λένα Δροσάκη...» - Τελεσίγραφο Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ΕΡΤ.

Επίσης, στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πετρόπουλος τον οποίο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο θέατρο Νέος Ακάδημος όπου βρέθηκε με αφορμή την κοπή πίτας για τη θεατρική παράσταση “Ποντικοπαγίδα”.

«Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν γι’ αυτό. Λάθος μου. Δεν έχω να δικαιολογηθώ. Αυτή η ιστορία έγινε πριν γνωρίσω τη Λένα Δροσάκη και είναι ίσως η μοναδική φορά που δέχτηκε κάτι τέτοιο στη δουλειά, εκδιώχθηκε. Με έναν τρόπο είχε πάρει ηθική ικανοποίηση και μία πρακτική ικανοποίηση. Ένας άνθρωπος αυτού του βεληνεκούς έφυγε από τη δουλειά και δεν έφυγε μία νέα ηθοποιός. Από εκεί και ύστερα, ο καθένας μπορεί να βγει και να πει ό,τι θέλει» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Και συνέχισε: «Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε γι’ αυτήν την πράξη μου «σταυρώστε τον». Εξήγησα και δεν χρειάζεται να εξηγώ ξανά και ξανά. Υπάρχει μία δίκη που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν. Έχω αγωνία για την απόφαση της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτή η ιστορία είναι 2 χρόνια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share