Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ευγενία Δούμα: Αυτή είναι η μητέρα του Αντώνη Κανάκη

«Μία μέρα μου είπε ότι...»

1 Φεβρουαρίου 2023 16:25
Ευγενία Δούμα: Αυτή είναι η μητέρα του Αντώνη Κανάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/1 ο Αντώνης Κανάκης, όπου με την ευκαιρία είδαμε και την μητέρα του παρουσιαστή, Ευγενία Δούμα. Παράλληλα, αυτή είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη! Διαβάστε εδώ στο γιατί την "κρύβει" αλλά και τι είχε συμβεί το 2010 και το κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εμφανίστηκε σε βίντεο πίσω του η μητέρα του, Ευγενία Δούμα η οποία μίλησε για την παιδική του ηλικία κάνοντας τον Αντώνη Κανάκη να συγκινηθεί.

«Σαν παιδί και στην εφηβεία του ακόμη ήταν καλό παιδί, ζωντανό που όλη τη μέρα έπαιζε, ίδρωνε. Έπαιξε τόσο πολύ που δυστυχώς τα σημερινά παιδιά δεν το κάνουν. Η μουσική ήταν η αδυναμία του. Έτρωγε και διάβαζε με τη μουσική. Μία μέρα μου είπε ότι θα κάνει πειρατικό ραδιόφωνο και θα το έκανε μέσα στο λουτρό στο σπίτι. Αλλάξαμε το λουτρό και μέσα είχαμε τα μηχανήματα. Μία μέρα τον ρώτησα τι θα κάνει και εάν θα γίνει πειρατής αλλά μου είπε ότι θα γίνει ελεύθερο το ραδιόφωνο και η τηλεόραση ιδιωτική.

Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και παρόλο που ήταν μικρός, ήταν ώριμος για την ηλικία του. Στην αρχή που τον πρωτοείδα μου έκανε εντύπωση και χαιρόμουν μαζί του. Είναι τόσο εργατικός και τελειομανής και του έχω εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανε ωραία οικογένεια, μία γυναίκα που αγαπώ πολύ και τα παιδιά του είναι άτακτα όπως ήταν αυτός», είπε η μητέρα του Αντώνη Κανάκη. Αμέσως μετά ο Αντώνης Κανάκης της είπε συγκινημένος «μαμά κι εγώ σ΄ αγαπώ και σε ευχαριστώ»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share