Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

«Πυρ κατά ριπάς» από τη Δήμητρα Λιάνη: «Μετά από κάποιες δυσάρεστες προσπάθειες προτίμησα να μείνω...»

Τι αποκάλυψε;

1 Φεβρουαρίου 2023 15:03
«Πυρ κατά ριπάς» από τη Δήμητρα Λιάνη: «Μετά από κάποιες δυσάρεστες προσπάθειες προτίμησα να μείνω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου είχε παραχωρήσει στο παρελθόν συνέντευξη στην εκπομπή "Το Πρωινό". Μεταξύ άλλων μίλησε για τον έρωτα της για τον Ανδρέα Παπανδρέου, το περιβόητο νεύμα, το οποίο, όπως είπε δεν το γνώριζε και ήταν αυθόρμητο, και τη μοναξιά που αντιμετώπισε μετά τον θάνατό του. Παράλληλα δείτε το σπίτι της Δήμητρας Λιάνη.

«Ήταν πέρα πάσης φαντασίας ότι θα γινόμουν γυναίκα του Ανδρέα. Ήταν ένας έρωτας συναρπαστικός και δεν με ενδιέφερε το πού θα πήγαινε. Είδα τον εαυτό μου σε άσχημα πρωτοσέλιδα. Τότε δεν είχε βγει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων. Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο. Ο Ανδρέας είχε μια γραμμή: Δεν κάνεις ποτέ μήνυση στον Τύπο. Ήταν φορές που ήθελα να κινηθώ νομικά αλλά μου έλεγε άστο, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Το μετά ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήταν πολύ ψηλά ο πήχης που είχα ανεβάσει εκείνη την εποχή και μετά πέφτεις… Το πιο δύσκολο είναι να μένεις μόνος σου. Η επιλεκτική μοναξιά μου -γιατί το επέλεξα- δεν είναι και ό,τι ευτυχέστερο. Ό,τι προσπάθεια και να έκανα, υπήρχε μέτρο σύγκρισης. Μετά από κάποιες δυσάρεστες προσπάθειες προτίμησα να μείνω μόνη μου.

Για μένα τίποτα δεν ήταν εύκολο, ήρθαν απανωτά ένα σωρό προβλήματα, διώξεις, κυνηγητό, λασπολογία… Ζω κι εγώ όπως πολλοί άνθρωποι σήμερα με τα ελάχιστα που παίρνουν. Έχω μάθει και προσαρμόζομαι σε αυτό. Με την οικογένεια Παπανδρέου δεν έχω καμία σχέση».

Δείτε το βίντεο

«Βόμβα» από Δήμητρα Λιάνη: «Μας παρακολουθούσαν όταν ήμουν...»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε πριν λίγες μέρες καλεσμένη στο «Πρω1νό» και αποκάλυψε ότι την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Παπανδρέου άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές συνομιλίες της. Παράλληλα, δείτε πως είναι το σπίτι της.

«Ναι και εμάς μας παρακολουθούσαν. Είναι μία παλιά ιστορία αυτή. Θυμάμαι όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρέμονταν καλώδια. Ήταν όλη η αίθουσα παρακολουθήσεων. Ήταν ξηλωμένα καλώδια όσα μπόρεσαν να ξηλώσουν τελευταία στιγμή. Έχει ενδιαφέρον το εξής πως κάποια στιγμή στο μέσο της θητείας του Ανδρέα Παπανδρέου, μαθαίνω ένα πρωινό ότι κυκλοφορούν δικές μου κασέτες στην Ομόνοια, σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους, με προσωπικές συνομιλίες», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Και συνέχισε, εξηγώντας τι αποφάσισε να κάνει: «Αμέσως κάνω μία δήλωση για υπανθρώπους και δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο που μου λέει ότι είναι ο προσωπικός μου ωτακουστής και ότι έχει 50 χιλιάδες ώρες παρακολούθησης. Ήταν από την τότε ΚΥΠ. Μου είπε ότι δεν είναι υπάνθρωποι και κάποιος ανώτερος είχε δώσει εντολή να μας παρακολουθούν. Καταλαβαίνετε τι ανατριχιαστικό ήταν αυτό, να νιώθεις ότι παρακολουθείσαι».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου κατέληξε: «Αυτός ο κύριος μου ζήτησε συνάντηση. Ο Ανδρέας μου είπε να μην τον δω μόνη μου και να έχω μαζί μου τον διευθυντή της Ασφάλειας, πράγμα που έγινε. Τον είδα, μαγνητοφώνησα τη συνάντηση και κατάλαβα από αυτή την ιστορία ότι κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ και πολιτικής, ήθελαν να με παρακολουθήσουν μήπως γίνει και κάποια υποτροπή εκ μέρους μου και να πουν στον Ανδρέα ότι «αυτή είναι η κυρία η οποία παντρεύτηκες». Ήθελαν να βρουν ότι δεν ήμουν πιστή σύζυγος στον Ανδρέα. Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα κι αυτή χτυπούσαν. Ήταν άνανδρο όλο αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share