Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

«Της τα λέω και δεν πιστεύει, έρχεται και μου λέει...» - Έριξε «βόμβα» ο Πασχάλης Τερζής για την κόρη του

Η ξεχωριστή του αποκάλυψη για τα... πειράγματα

1 Φεβρουαρίου 2023 13:46
«Της τα λέω και δεν πιστεύει, έρχεται και μου λέει...» - Έριξε «βόμβα» ο Πασχάλης Τερζής για την κόρη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής σπάνια τοποθετείται δημόσια, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις είχε πολλά ενδιαφέροντα να αναφέρει, μαζί με τα... πειράγματα της κόρης του, Γιάννας.

Συγκεκριμένα, διηγούμενος την ιστορία της ζωής του, ο τραγουδιστής, που είχε αναφερθεί και στην υγεία του, ακούει την κόρη του να τον πειράζει με πολύ χιούμορ καθώς όντως οι διηγήσεις του θυμίζουν... Νίκο Ξανθόπουλο.

Η εξομολόγηση ζωής που κάνει την κόρη του να... τον πειράζει

«Μεγαλώνοντας, στα εφηβικά µου χρόνια, έγινα παιδάκι του 1-1-4. Οµως ήµουν από βρέφος αριστερός, από οικογένειες αριστερών πάππου προς πάππου. Ερχόταν ο Θεοδωράκης στα “Ιλίσια” και έσπρωχνα για να µπορέσω να φτάσω δίπλα του. Έφτασα, µε είδε και µε χάιδεψε. Είµαι ευλογηµένος από τον “πατριάρχη”. Πέρασαν χρόνια πολλά και κάποτε τραγούδησα σε µία συναυλία του Μίκη στο Ηρώδειο. Με είδε στην πρόβα και µε φώναξε: “Πασχάλη, έλα να σε ξαναχαϊδέψω”. Ηταν µία Ελλάδα τότες που ανέβαινε. Σκαλί-σκαλί. Ενώ τώρα βρήκε ο κουτσός κατήφορο. Μπήκα στο τραγούδι µε τρόπο µαγικό, όπως ακολουθεί ένας το άστρο που οδήγησε τους µάγους στη Βηθλεέµ. Το δικό µου το άστρο που µε οδήγησε στο τραγούδι ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Υπηρέτησα φαντάρος στο Κιλκίς. Μουλαράς. Ειδικότητα, πεταλωτής. Και ο Καζαντζίδης στη Μακρόνησο µουλαράς ήταν. Μία µέρα µε φώναξε ο διοικητής: “Τι δουλειά έκανες, ρε, στη ζωή σου;”. “Γύψινες διακοσµήσεις”, του λέω. “Α, ωραία, θα µας ζωγραφίσεις τον Φοίνικα µε τον φαντάρο!”. Έκανα κάτι ψευτοαντιγραφές, τις είδε και µου λέει: “Γιατί, ρε, δεν βάζεις το όνοµα σου από κάτω; Μην τυχόν και το δει ο πατέρας σου ο κοµµουνιστής;”. “Τι όνοµα να βάλω, κύριε διοικητά; Ο Πικάσο είµαι;”.

∆εν έπαιξα παιχνίδια στα νιάτα µου. ∆εν είχαµε παιχνίδια ποτέ στο σπίτι. Μόνο “σκαλοµαρία” έκανα όταν κατεβαίναµε στην πόλη. Η µάνα µου ήταν κατάκοιτη γιατί υπέφερε από τη µέση της. Ο πατέρας µου δούλευε στον Γαλλικό ποταµό. Τα αδέλφια µου τα ανάστησα εγώ. Άρµεγα τη µία κατσίκα που είχαµε και τους έδινα το γάλα.

Στα εφηβικά µου χρόνια τραγουδούσα µόνο τραγούδια του Στέλιου και του Μανώλη Αγγελόπουλου. Του τσιγγάνου. Έζησα τα πάντα. Τα λέω στα παιδιά µου και δεν τα πιστεύουν. Η κόρη µου, η Γιάννα, µε πειράζει: “Πολλά έργα του Ξανθόπουλου έχεις δει, πατέρα, στη ζωή σου”. Κι όµως, είµαι απόφοιτος του δηµοτικού, τίποτα περισσότερο. Αλλά σπούδασα και στο γυµνάσιο του δρόµου και στο πανεπιστήµιο της νύχτας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share