Το παραδέχθηκε πρώτη φορά η Αννίτα Πάνια: Η δουλειά που έκανε πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση
Η ζωή της πριν από την τηλεόραση

Η Αννίτα Πάνια βρέθηκε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την εκπομπή «Έλεος» στο Mega και αποθεώθηκε με τον Ηλία Ψινάκη στο νέο της εγχείρημα.
Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε η Αννίτα Πάνια, μίλησε για τα λάθη που έκανε μέχρι σήμερα, για τι ακριβώς μετανιώνει, έκανε τον απολογισμό της και αποκάλυψε ποιον θα ήθελε να έχει απέναντί της ιδανικά για να του κάνει συνέντευξη.
Η εξομολόγηση ζωής της παρουσιάστριας
Τελειώσατε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου, πώς προέκυψε η τηλεόραση; Ήταν κάτι που ονειρευόσασταν από παιδί;
«Δεν ονειρεύτηκα τίποτα. Απλά ήρθε σε μια φάση που το έκανα κέφι κι έμεινε τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου. Ευτυχώς είχα την ευκαιρία να κάνω ό,τι σκαρφιζόμουν πάντα».
Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, θα ακολουθούσατε την ίδια πορεία; Μετανιώσατε ποτέ για επιλογές σας;
«Δεν θα άλλαζα πολλά. Σίγουρα υπήρξαν και στιγμές που δεν ήταν αυτό που ακριβώς ήθελα, αλλά βρίσκω πάντα τρόπο να ξορκίζω τη δυσκολία».
Απωθημένα έχετε; Είτε από τη ζωή είτε από τη δουλειά;
«Όχι, δόξα τω Θεώ».
Μετράτε 28 χρόνια σε αυτόν τον χώρο. Τι λατρεύετε να μισείτε στην τηλεόραση;
«Κανένα μίσος, καμία λατρεία».
Η τηλεόραση του 2023 σε σχέση με την τηλεόραση του 1995, οπότε και ξεκινήσατε, έχει εκσυγχρονιστεί ή έχει γίνει πιο συντηρητική;
«Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν».
Πώς το εξηγείτε;
«Το ανθρώπινο DNA δεν αλλάζει, απλά εξελίσσεται και προσαρμόζεται. Δεν είναι τυχαίο μάλλον το γεγονός ότι πολλά προγράμματα σήμερα, π.χ. τηλεπαιχνίδια, προβάλλονται ξανά μετά από δεκαετίες, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από το κοινό».
Τι θα αλλάζατε στην ελληνική τηλεόραση και τι θεωρείτε ότι λείπει από αυτή σήμερα;
«Θα πρόσθετα φαντασία και καινούργιες εγχώριες ιδέες σε επίπεδο εκπομπών, χωρίς φόβο και πάθος. Την ίδια στιγμή που στη μυθοπλασία υπάρχει φουλ δημιουργικότητα, οι εκπομπές και τα shows γίνονται αυστηρά με… ψώνια από το εξωτερικό».
Τελικά η ζωή θέλει τρέλα;
«Θέλει τρέλα και του καθενός μας την προσωπική κορδέλα!».