Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΠΑΣΟΚ ζεις μέσα μας: Πρώτο τραπέζι πίστα με τη σύντροφό του στον Πλούταρχο ο Γιώργος Παπανδρέου!

Πήγε να... ευχηθεί στον φίλο του

1 Φεβρουαρίου 2023 10:55
ΠΑΣΟΚ ζεις μέσα μας: Πρώτο τραπέζι πίστα με τη σύντροφό του στον Πλούταρχο ο Γιώργος Παπανδρέου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι εδώ και πολλά χρόνια θαυμαστής και φίλος του Γιάννη Πλούταρχου, με τον πρώην πρωθυπουργό να βρίσκεται στο κέντρο, όπου τραγουδά, σαγηνεύοντας την νυχτερινή Αθήνα και θυμίζοντας εποχές παλιού ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος βρέθηκε... πρώτο τραπέζι πίστα για να πει «χρόνια πολλά» στον φίλο του και φυσικά μαζί του ήταν η ολλανδικής καταγωγής σύντροφός του Γουέντι Κόνελι αλλά και η γυναίκα του τραγουδιστή Μαρία Κακοσαίου, τη στιγμή που η Δήμητρα Λιάνη υπήρξε αποκαλυπτική για την οικογένειά του.

Διακριτικός ως επί το πλείστον ο πρώην πρωθυπουργός, αφού έχει επιλέξει έναν αθόρυβο τρόπο ζωής τα τελευταία χρόνια, διασκέδασε στο Fever και κάποια στιγμή δεν δίστασε να θυμηθεί και να αναπολήσει προφανώς κι εκείνος με την σειρά του τις... ένδοξες εποχές του παλιού ΠΑΣΟΚ, πετώντας λουλούδια στον τραγουδιστή, που του έκανε αρκετές αφιερώσεις από την πίστα, με τον φακό τού YOU να γίνεται «αυτόπτης μάρτυρας» αποκλειστικά για να απαθανατίσει τις χαλαρές στιγμές του ζευγαριού.

Γιώργος Παπανδρέου στα μπουζούκια

Γιώργος Παπανδρέου στα μπουζούκια με τη σύντροφό του

Γουέντι Κόνελι: Τρελά ερωτευμένος ο Γιώργος Παπανδρέου - Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του (photos)

Ο πρώην πρωθυπουργός από τους πρώτους κιόλας µήνες της γνωριµίας τους είχε δείξει ότι η σχέση αυτή είναι σοβαρή. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η Γουέντι Κόνελι έκαναν το επόµενο βήµα στη σχέση τους, αφού πλέον µετακόµισαν στο Παλαιό Φάληρο και µένουν στο ίδιο σπίτι.

Μάλιστα, µαζί µε το ζευγάρι διαµένει και η µητέρα του Γιώργου και πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, Μαργαρίτα.

Ο πρώην πρωθυπουργός από τους πρώτους κιόλας µήνες της γνωριµίας τους είχε δείξει ότι η σχέση αυτή είναι σοβαρή. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι τον Φεβρουάριο του 2019 είχε κάνει την πρώτη δηµόσια εµφάνιση µε τη σύντροφό του στην Πάτρα, στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Γουέντι Κόνελι Γιώργος Παπανδρέου

Όπως αναφέρει το «Secret», το ζευγάρι γνωρίστηκε σε νησί των Σποράδων, όταν εκείνος ετοιµαζόταν για το αγαπηµένο του σπορ, το κανό, και εκείνη έκανε τζόγκινγκ. Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορµή για να ξεκινήσουν να συζητούν. Η Κόνελι είναι personal trainer και έχει µία κόρη από τον πρώτο της γάµο, που µένει µόνιµα στη Σκιάθο.

∆εν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το ζευγάρι περνάει αρκετό χρονικό διάστηµα τους καλοκαιρινούς µήνες στο συγκεκριµένο νησί. Η Μαργαρίτα, από την άλλη, µέχρι πρότινος έµενε στην Αλµυρή Κορινθίας, µέχρι που πήρε τη µεγάλη απόφαση να βάλει πωλητήριο στο κτήµα που διέθετε στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και ήταν το ησυχαστήριό της για δεκαετίες, αλλά και επίκεντρο των επιχειρηµατικών δραστηριοτήτων της για κάποια χρόνια.

Δεν πρόκειται µάλιστα απλώς για µια αναγκαστική οικονοµική κίνηση, αλλά για το τέλος µιας εποχής για την οικογένεια Παπανδρέου, αφού το παραθαλάσσιο οικόπεδο των περίπου 7,5 στρεµµάτων είχε αγοραστεί από τον Ανδρέα Παπανδρέου πριν από σχεδόν 60 χρόνια, λίγο καιρό αφότου είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, για να ξεκινήσει την πορεία του στα δηµόσια πράγµατα της χώρας και να γράψει τη δική του πολιτική ιστορία.

νέα σύντροφος Γιώργου Παπανδρέου

Η απόφαση της Μαργαρίτας για την πώληση της πολυτελούς βίλας µε την πισίνα και τον κήπο που φτάνει µέχρι την παραλία µε τα βότσαλα δεν ήταν εύκολη, ωστόσο τα δεδοµένα την κατέστησαν µονόδροµο.

Αυτό γιατί κανένα από τα παιδιά της δεν ενδιαφερόταν να αξιοποιήσει το κτήµα, το οποίο µέχρι και πριν από λίγα χρόνια η µητέρα τους εκµεταλλευόταν διαθέτοντάς το για γάµους, βαφτίσεις και διάφορες άλλες εκδηλώσεις, ακόµα και για γιόγκα.

Γιώργος Παπανδρέου γουέντι

Ο πρώην πρωθυπουργός τα τελευταία δύο χρόνια είχε µετακοµίσει σε µια νεόκτιστη µεζονέτα 120 τ.µ., µερικές δεκάδες χιλιόµετρα µακριά από το Καστρί, σε έναν αποµονωµένο, παραθαλάσσιο οικισµό στην περιοχή του Μαραθώνα, κάνοντας µια νέα αρχή στη ζωή του, µακριά από την Άντα, αλλά πλέον έχει έρθει πιο κοντά στην Αθήνα µαζί µε τη σύντροφό του και τη µητέρα του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share