Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η παρουσιάστρια

1 Φεβρουαρίου 2023 10:06
Αποκλειστικό: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η εγκυμονούσα Ιωάννα Μαλέσκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου περνά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, περιμένοντας το μωρό της, αφού είναι έγκυος και αυτός είναι, μάλλον, ο βασικός λόγος της φετινής της αποχής από την τηλεόραση.

Η ίδια περιμένει το παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, αλλά οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται. Μετριάζονται μόνο για τις... ανάγκες της εγκυμοσύνης. Τι σημαίνει αυτό; Πιστή στη μεγάλη της αγάπη, δεν σταμάτησε στιγμή να αθλείται, μετριασμένα, βέβαια, διατηρώντας τη φυσική της κατάσταση σε άριστο επίπεδο, έτοιμη να φέρει (σε τέσσερις περίπου μήνες) στον κόσμο το μωρό της ακόμα πιο εύκολα.

Χωρίς άγχος, έχει δημιουργήσει την τέλεια καθημερινότητα, με ήπια προπόνηση που... μεταφράζεται σε περπάτημα στο αγρόκτημα που μέχει με τον αγαπημένο της και pilates εντός του σπιτιού, πάντα με την καλύτερη παρέα: Τα τρία αγαπημένα της σκυλάκια (Μπαλού, Κοκό και Σανελίτα) που δεν την αφήνουν λεπτό μόνη, ακολουθώντας την κατά πόδας στις εξορμήσεις της στη φύση.

«Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο “δώρο” της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας!», λέει εκείνη και... λιώνει, ζώντας την πιο γλυκιά αναμονή και κάνοντας πράξη τα όνειρα που έκανε από μικρή, να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη... μεγάλη οικογένεια!

Οι προετοιμασίες της ήδη έχουν ξεκινήσει σιγά-σιγά για το παιδικό δωμάτιο, που χρωματίζεται στους τόνους του... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share