Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τη... σχόλασε κι εκείνη νωρίς του το κρατά ακόμη: Η γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Γιώργος Λιάγκας μετά το διαζύγιο με τη Σκορδά

Ο χωρισμός και... το παράπονό της

1 Φεβρουαρίου 2023 09:40
Τη... σχόλασε κι εκείνη νωρίς του το κρατά ακόμη: Η γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Γιώργος Λιάγκας μετά το διαζύγιο με τη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, με τον παρουσιαστή κατά καιρούς να απασχολεί με σχέσεις του, αν και κρατά μακριά από τη δημοσιότητα τα προσωπικά του.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν το καλοκαίρι να είναι ερωτευμένος στο πλευρό μιας γοητευτικής κοπέλας, με την οποία κιόλας συνεργάζονταν.

Είχε, μάλιστα, μιλήσει ανοιχτά και ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του για το συγκεκριμένο θέμα που είχε δημιουργηθεί, σχολιάζοντας παράλληλα και τις τηλεοπτικές επιλογές του ιδίου και της πρώην συζύγου του.

Πολλοί τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου και είχαν γίνει εξώφυλλο σε αρκετά περιοδικά όπου έγραφαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η σχέση τους είναι ξεκάθαρα επαγγελματική και φιλική.

Ο... χωρισμός και το παράπονο

Η ίδια, μάλιστα, ούσα συνεργάτιδα του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, είχε μιλήσει μετά την ξαφνική της απομάκρυνση.

«Νόμιζα ότι τελειώνουν την τηλεοπτική σεζόν τον Φεβρουάριο (γέλια). Έξι μήνες ήταν με τα πάνω και τα κάτω της… Αυτό που ήθελα να πάρω από την ελληνική τηλεόραση το πήρα σε μία ζωντανή εκπομπή με όλες τις δυσκολίες και με όλα αυτά που πρέπει να κάνεις στον αέρα… Είναι νωρίς να σου πω τι θα κάνω… Με πιάνεις εξ’ απροόπτου. Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα. Τους αγάπησα έναν έναν, νομίζω κι αυτοί».

«Στεναχωρήθηκα, είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι μία ομάδα» είπε μεταξύ άλλων.

Ζει σαν κροίσος: Αυτός είναι ο μισθός που παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας

Σαν κροίσος φαίνεται πως ζει ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μαστοράκη για τον μισθό που λαμβάνει κάθε μήνα.

Μεγάλο θέμα γίνεται για τους μισθούς των παρουσιαστών και αν αυτοί είναι τόσο φουσκωμένοι όσο στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως πλέον οι μισθοί στην τηλεόραση έχουν πέσει πολύ όμως κάποιοι ακόμη πληρώνονται πολύ καλά.

Ο Νίκος Μαστοράκης είχε βρεθεί στο Πρωινό του ΑΝΤ1 πριν χρόνια και μεταξύ άλλων ξεκίνησε κουβέντα για τους μισθούς στην τηλεόραση αλλά και συγκεκριμένα για τα λεφτά που παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας.

μισθός Γιώργου Λιάγκα

Ο καλεσμένος του Νίκος Μαστοράκης του είπε: «Εσύ παίρνεις κάπου 25.000 ευρώ το μήνα, απ' οτι ξέρω» και τότε ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας πλάκα του είπε στον αέρα της εκπομπής του "55.000 ευρώ" και ο Νίκος Μαστοράκης συνέχισε: «Α, 25 ήταν στο Mega!» Kαι ο Γιώργος γελώντας είπε: «Όχι 55 παίρνω, χωρίς τα μπόνους και τη Φαίη»!

Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει βέβαια αυτό ή αν έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιάγκας, πάντως κάποια δόση αλήθειας θα έχει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share