Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πολλά χιλιάδες ευρώ: Τόσα χρήματα έπαιρνε κάθε μήνα ο Πάνος Μιχαλόπουλος και δημιούργησε την περιουσία του

Δεν τα λες και λίγα...

1 Φεβρουαρίου 2023 08:55
Πολλά χιλιάδες ευρώ: Τόσα χρήματα έπαιρνε κάθε μήνα ο Πάνος Μιχαλόπουλος και δημιούργησε την περιουσία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτελεί διαχρονικά έναν αγαπημένο ηθοποιό, αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο, ασχολούμενος με τα χωράφια του στην ιδιαίτερη πατρίδα, τη Μικρομάνη Μεσσηνίας.

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για όλα στον Γιώργο Μουλά και στο περιοδικό «Λοιπόν». Η διάσημη ηθοποιός θυμήθηκε μεταξύ άλλων τη συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, στη σειρά «Η ώρα η καλή», την ίδια στιγμή που κυκλοφορεί μια... ιδιαίτερη σκηνή με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Η αποκάλυψη της Διαλυνά για... το μισθό του Μιχαλόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι μετά από αυτή τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία σας τηλεοπτική δουλειά ήταν «Η ώρα η καλή». Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κρατήσατε επαφή;

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κάναμε πολλά. Δεν κρατήσατε επαφή γιατί νομίζω ότι ο Πάνος μετά από αυτό το σίριαλ θέλησε να μην ξαναδουλέψει. Επειδή έπαιρνε πολλά λεφτά εκεί μετά του έδωσαν πολύ λίγα και δεν θέλησε να ξαναπαίξει. Έτσι ασχολήθηκε με τα αγροτικά και εγώ δεν έχω έρθει σε επικοινωνία. Ούτε όμως εκείνος έχει έρθει σε επαφή με κάποιον. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Εντάξει μετά τις 13.000 το επεισόδιο να σου λένε 3.000 δεν ήταν και εύκολο γιατί εκείνος έπαιρνε πολύ καλά λεφτά.

Κυκλοφορούσαν ινκόγκνιτο: Αυτή ήταν η τραγουδίστρια που είχε ερωτευτεί παράφορα ο Πάνος Μιχαλόπουλος - Ο λόγος του χωρισμού τους (photos)

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη τη δεκαετία του ’90 γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Πολύ ωραία γυναίκα και με ωραία φωνή διατηρούσε χαμηλό προφίλ ενώ υπήρξε και σύντροφος του Πάνου Μιχαλόπουλου μετά την Ρούλα Κορομηλά! Μάλιστα, το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι κυκλοφορούσε συχνά ινκόγκνιτο και έκανε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Χάθηκε ξαφνικά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να παντρευτεί τον Νίκο Μανιαδάκη. Η τραγουδίστρια πλέον ζει στο Λονδίνο με τα παιδιά και το σύζυγό της και δεν σταματάει να ποστάρει φωτογραφίες της στο instagram.

Πάνος Μιχαλόπουλος Χριστίνα Φαρμάκη

Ήταν το 1996 όταν μπήκε οριστικά τέλος στη σχέση του Πάνου Μιχαλόπουλου και της Χριστίνας Φαρμάκη.

Ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος και η τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα καθώς η σχέση τους είχε πολλά… σκαμπανεβάσματα.

Υπήρχαν καλές περίοδοι αλλά και κάποιες ταραγμένες. Το περιοδικό «Ciao», επικαλούμενο έγκυρη πηγή, αποκάλυψε για ποιο λόγο έπεσαν οι τίτλοι τέλους στον δεσμό των δύο καλλιτεχνών.

Το σχετικό δημοσίευμα ανέφερε: «Χώρισαν οριστικά τα ‘τσανάκια’ τους. …

Μην ‘τρέχει΄ όμως ο νους σας μακριά. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερα συγκλονιστικό που τους ανάγκασε να πάρουν αυτή την –από κοινού- απόφαση.

Ο ίδιος λόγος που τους χώρισε και τις προηγούμενες φορές, τους χώρισε και τώρα.

Μιχαλόπουλος τραγουδίστρια

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Χριστίνα Φαρμάκη αποφάσισαν να βάλουν στη σχέση τους και να παραμείνουν φίλοι
Και ποιος είναι αυτός ο λόγος; Ασυμφωνία χαρακτήρων.

Μπορεί να σας φαίνεται κοινότοπο αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και ξέρετε τώρα πως είναι ένα ζευγάρι που δεν συμφωνεί. Δρόμο κοινό δεν βρίσκουν για να περπατήσουν.

Ο καθένας ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και δεν λοξοδρομεί. Αυτό ακριβώς γινόταν και στη σχέση της Χριστίνας με τον Πάνο».

Στη συνέχεια, στο ρεπορτάζ του αναγράφονταν τα εξής: «Κάθε φορά βέβαια προσπαθούσαν και οι δύο να ‘ξανακολλήσουν το γυαλί’ όταν έσπασε, αλλά μάταια.

Έδιναν ακόμη μία ευκαιρία στο δεσμό τους αλλά τα προβλήματα εξακολουθούσαν να υπάρχουν.

Έτσι, την τελευταία φορά που ξανάσμιξαν, όταν άρχισαν πάλι να μη συμφωνούν, να μη βρίσκουν κοινό σημείο επαφής –ακόμη και σε πολύ απλά θέματα- έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Έμειναν, πάντως, φίλοι (όσο μπορούν), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μιλάνε και κάθε μέρα στο τηλέφωνο.

Μαθαίνει ο ένας τα νέα του άλλου αραιά και πού.

Άλλωστε, ένα πρώην ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει. Δεν μπορούν από τη μία μέρα στην άλλη να γίνουν αδελφικοί φίλοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share