Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το ξεκαθάρισε στο σύντροφό της η Αθηνά Ωνάση: Το βέτο που του έβαλε για το όνομα του παιδιού τους

Τι ισχύει τελικά σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη γέννα της κληρονόμου;

1 Φεβρουαρίου 2023 08:43
Το ξεκαθάρισε στο σύντροφό της η Αθηνά Ωνάση: Το βέτο που του έβαλε για το όνομα του παιδιού τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση είναι εξαφανισμένη εδώ και πολύ καιρό, με τις φήμες να έχουν «φουντώσει» μέχρι και για εγκυμοσύνη, η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε... γέννα, αν κρίνουμε από το πριν από πόσο καιρό υπήρξαν τα πρώτα δημοσιεύματα.

Η κληρονόμος, άλλωστε, σιχαίνεται τις κοσμικότητες, τα λαμπερά γκαλά και τις πολυφωτογραφημένες εξόδους. Έχει επιλέξει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, απομονωμένη και πολύ μακριά από την κοσμική ζωή.

Αρκεί μόνο να πούμε ότι η τελευταία φορά που εθεάθη κάπου δημόσια ήταν το 2021 σε λαμπερό γάμο στο Μόντε Κάρλο, αφού δεν της αρέσει καθόλου το συγκεκριμένο lifestyle.

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, πάντως, η Αθηνά Ωνάση είναι έγκυος στο παιδί του Αλμπέρτο Ζόρζι, του ανθρώπου που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα σε σάιτ της Αμερικής αλλά και της Βραζιλίας, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στη Φλόριντα η Αθηνά.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η πραγματικότητα για την εγκυμοσύνη και το αίτημα για το παιδί

Η χρυσή κληρονόμος για πρώτη φορά δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια. Υπάρχει, μάλιστα, και ακόμη μία λεπτομέρεια.

Αυτή αφορά, φυσικά, την υπόθεση του παιδιού, και δη του ονόματος που θα έχει. Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται να είχε ζητήσει από το σύντροφό της, όταν έμεινε έγκυος, να δώσουν στο παιδί το όνομα της μητέρας της, Χριστίνας αν είναι κορίτσι, καθώς δεν έχει ξεχάσει ποτέ την αδικοχαμένη κόρη του Αριστοτέλη.

Από την άλλη, βέβαια, του έχει ξεκαθαρίσει πως δε θέλει κανένα όνομα, που να παραπέμπει στην οικογένεια Ωνάση ή εκείνη του Τιερί Ρουσέλ. Κι αυτό, επειδή δε θέλει να έχει καμία σχέση, ούτε με την κληρονομιά ούτε με τη συνέχεια του πατέρα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share