Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Ζει το όνειρο η Εριέττα Κούρκουλου: Ποζάρει στην πισίνα με τον γιο της, Νίκο (photo)

Του έχει δώσει το όνομα του πατέρα της και αείμνηστου ηθοποιού

31 Ιανουαρίου 2023 23:20
Ζει το όνειρο η Εριέττα Κούρκουλου: Ποζάρει στην πισίνα με τον γιο της, Νίκο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, τον Μάρτιο του 2022 και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Σήμερα, η ιδρύτρια του Save a Greek Stray και κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου δημοσίευσε μία φωτογραφία της με τον γιο της, στην πισίνα.

Μαμά και γιος είναι αχώριστοι και κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί. Με την ευκαιρία, δείτε την σπαρακτική εξομολόγηση για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλου.

Δείτε τους παρακάτω:

Η Εριέττα Κούρκουλου με το γιο της στην πισίνα

Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου: Αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν από τη Μαριάννα Λάτση

Η Μαριάννα Λάτση είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο και επίσης η πλουσιότερη Ελληνίδα. Ποια θα είναι η περιουσία που θα κληρονομήσουν τα παιδιά της, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου.

Η οικογένεια Λάτση είναι ισχυρή οικογένεια εφοπλιστών και επιχειρηματιών που βρίσκεται ανάμεσα στις 50 πλουσιότερες του πλανήτη, με συνολική περιουσία που ξεπερνά τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι της Μαριάννας Λάτση στην Εκάλη.

Η Μαριάννα Λάτση είναι Ελληνίδα μεγαλοεπιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου 1953 και είναι κόρη του Γιάννη Λάτση και της Εριέττας Τσουκαλά. Το καλοκαίρι του 1963, λίγα χρόνια μετά την γέννηση της, ο πατέρας της αγόρασε ένα μεταγωγικό πλοίο στο οποίο έδωσε το όνομα της, “Μαριάννα Λάτση”. Σπούδασε στο Λονδίνο οικονομικά και ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις της οικογένειας. Είναι μέτοχος στην EFG Eurobank ενώ συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες του ιδρύματος Λάτση.

Η Μαριάννα Λάτση μαζί με τα παιδιά της Φίλιππο και Εριέττα Κούρκουλου

Επιχειρήσεις του Ομίλου Λάτση

EFG International, με έδρα τη Ζυρίχη.
Lamda Development, με έδρα την Αθήνα.
Paneuropean Oil and Industrial Holdings, με έδρα το Λουξεμβούργο.

Σύμφωνα με «Το βήμα» η Μαριάννα Λάτση έχει πρόσβαση σε τρία ιδιωτικά τζετ, ένα Boeing 757, ένα Boeing 737 και ένα Gulfstream V1, όλα ιδιοκτησίας του πατέρα της, αλλά και σε ελικόπτερα. Παράλληλα, έχει πληθώρα ακινήτων, αλλά και αυτοκινήτων, τα οποία με τη σειρά τους θα κληρονομήσουν τα παιδιά της, Φίλιππος και Εριέττα Κούρκουλου, ανεξάρτητα από τις επιχειρήσεις και τα μετρητά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share