Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το αποκάλυψε η σύζυγός του: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου!

Τι εξομολογήθηκε;

31 Ιανουαρίου 2023 21:47
Το αποκάλυψε η σύζυγός του: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός Θανάσης Βέγγος ήταν πάντα σεμνός και λιγομίλητος και σπάνια εξωτερίκευε τα συναισθήματά του, όμως η σύζυγός του, Ασημίνα, αποκάλυψε την τελευταία του επιθυμία.

Με την ευκαιρία, δείτε τι εξομολογήθηκε για τον Θανάση Βέγγο η Γωγώ Μπρέμπου.

Η σύζυγός του, Ασημίνα είχε μιλήσει στο παρελθόν στην εφημερίδα News, αποκαλύπτοντας την τελευταία επιθυμία του. «Ο Θανάσης ήθελε να έχει τα μονάκριβα εγγόνια μας στο ντοκιμαντέρ για τη Θεσσαλονίκη.

σύζυγος και εγγόνια Θανάση Βέγγου

Το ήθελε όσο τίποτα άλλο, ο εγγονός μας Θανάσης και η εγγονή μας Νίκη να παίξουν δίπλα του. Και καμάρωνε. Καμάρωνε πολύ. Τους είχε λατρεία. Αυτή θα έλεγα ότι ίσως ήταν και η τελευταία του επιθυμία».

Σπαραγμός για τη σύζυγο του Θανάση Βέγγου: «Δεν είναι στο πλευρό μου, νιώθω μόνη...»

Κανείς δεν έχει ξεχάσει το πρωινό εκείνο του Μαΐου του 2011, όταν ανακοινώθηκε πως υστέρα από ένα βαρύ εγκεφαλικό ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή. Πρώτη από όλους η σύζυγός του Ασημίνα, η οποία σπάραξε, τονίζοντας πως νιώθει μόνη που δεν είναι στο πλευρό της.

Γεννημένος στο Παλαιό Φάληρο στις 29 Μαΐου του 1927, γιος του ήρωα της αντίστασης Βασίλη Βέγγου, ο οποίος μετά τον πόλεμο, είδε την εταιρεία του να τον απολύει εξαιτίας των πολιτικών πεποιθήσεών του, από παιδί ξεκίνησε να δουλεύει στο μεροκάματο. Με την ευκαιρία αυτός ήταν ο λόγος που δεν έδινε συνεντεύξεις.

Από το 1956 μέχρι και το τέλος της ζωής του ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του, Ασημίνα, η οποία τον στήριξε καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου της.

Μπορεί να έχουν περάσει 12 χρόνια από το θάνατό του, όμως η σύζυγός του ακόμα τον θυμάται και της λείπει πολύ. Άλλωστε η μοναξιά είναι ένας πολύ ύπουλος εχθρός.

Η ίδια είχε μιλήσει στο «Χάι», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έφυγε εντελώς ξαφνικά μέσα σε ελάχιστες μέρες. Αυτό που ήθελε να ολοκληρώσει, ήταν δύο δουλειές που είχε κλείσει να κάνει και ήθελε να τις αφήσει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Ήταν κάτι πολύ καλό που όμως δεν κατάφερε να το φέρει εις πέρας. Τον πρόλαβε ο θάνατος.

Συγκίνηση και εκτίμηση στον άνθρωπο μου. Όμως νιώθω μόνη που δεν είναι στο πλευρό μου για να τις δούμε μαζί. Αλλά έχω τα παιδιά και τα εγγόνια μου και μου κρατάνε συντροφιά. Τις βλέπουμε μαζί όταν παίζονται. Είναι δυνατόν να μην μου λείπει; Πολύ, πάρα πολύ. Όμως παρηγορούμαι με τις φωτογραφίες που έχω μέσα στο σπίτι μας, με τις αναμνήσεις που μου έρχονται στο νου, με όσα βίωσα στο πλευρό του. Κάθε βράδυ του λέω καληνύχτα σα να είναι μαζί μου. Νιώθω ότι μας προσέχει. Και εμένα και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share