Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Βόμβα» από την Ελισάβετ Μουτάβη: «Η Ντίνα Κώνστα ήταν έξαλλη, με έβριζε που...»

Τι αποκάλυψε;

31 Ιανουαρίου 2023 20:03
«Βόμβα» από την Ελισάβετ Μουτάβη: «Η Ντίνα Κώνστα ήταν έξαλλη, με έβριζε που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε την αγάπη της για τα τατουάζ, αλλά και το ότι την είχε βρίσει για αυτά η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η ηθοποιός για το θάνατο του βαφτιστηριού της.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής της ΕΡΤ «Το Βραχιόλι της Φωτιάς», μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή και σχολίασε για τα τατουάζ της: «Έχω κάνει πολλά τατουάζ. Στα χέρια μου όμως όχι κάτι άλλο. Κάποια στιγμή μου την "έδωσε", το έκανα, στη δουλειά ζοριζόμαστε λίγο, αλλά εντάξει. Ας πούμε, στο Βραχιόλι της Φωτιάς τα βάφαμε και πολλές φορές έβγαιναν και τα ξαναβάφαμε. Η μακιγιέζ μας ζορίστηκε λίγο» ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Το καταλαβαίνω απόλυτα. Κανονικά ένας ηθοποιός δεν πρέπει να έχει. Μπορεί και να αφαιρέσω κάποια στιγμή αυτά που είναι πολύ έντονα».

Μάλιστα, με αφορμή ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για το πρώτο τατουάζ που έκανε ποτέ, η Ελισάβετ Μουτάφη, αφηγήθηκε μία άγνωστη ιστορία με τα σχόλια που της έκανε η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα.

«Ούτε που θυμάμαι πότε ήταν το πρώτο μου τατουάζ, πάνε 10-15 χρόνια. Το πρώτο μου ήταν ένα μικρούλι, μετά το π..ράχεσα λίγο. Το πρώτο ήταν το «1976», η χρονολογία γέννησης. Μου είχε πει η Ντίνα Κώνστα – να ‘ναι καλά εκεί που είναι – όταν ήμασταν μαζί στο θέατρο: χρυσό μου, δεν είσαι καλά. Ήταν έξαλλη που έκανα τη χρονολογία γέννησής μου. Μου λέει: το γράφεις και πάνω σου, είσαι ηλίθια;» περιέγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Όσον αφορά στη συνεργασία της με την Ντίνα Κώνστα: «Είχαμε μία τέλεια σχέση. Πηγαίναμε επί δύο χρόνια δύο ώρες πριν την παράσταση και πίναμε καφέ στο καμαρίνι της. Αριστούργημα. Έχω κρατήσει τα πάντα. Ήταν ένας ντόμπρος, αληθινός άνθρωπος, ό,τι μου έλεγε το άκουγα και ήταν δίπλα σου σε όλα. Έχω κρατήσει ολόκληρη τη Ντίνα, δε μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share