Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Άκρως αποκαλυπτική η Άννα Βίσση: «Έχω ζηλέψει πάρα πολύ που ο Νίκος Καρβέλας έχει...»

Τι εξομολογήθηκε;

31 Ιανουαρίου 2023 19:39
Άκρως αποκαλυπτική η Άννα Βίσση: «Έχω ζηλέψει πάρα πολύ που ο Νίκος Καρβέλας έχει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Δημητριάδης είχε συναντήσει την αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση στην Πάτρα πριν καιρό, με την ίδια να αποκαλύπτει τι έχει ζηλέψει από το Νίκο Καρβέλα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το διαζύγιο Καρβέλα - Βίσση.

Πως νιώθει η ίδια για το φανατικό κοινό της που την ακολουθεί πιστά;

«Και μόνο που παίζεις σε ένα κοινό που έρχεται συγκεκριμένα να ακούσει εσένα και ότι του πεις, και όχι απλά να πάει στα μπουζούκια να διασκεδάσει…

Δεν έχω κάτι με τα μπουζούκια, αλλά εκεί μέσα είναι το σπίτι μου, το στέκι μου, το άντρο μου. Είναι η μπάντα μου.

Αυτή η καταπληκτική μπάντα χτίστηκε από την αρχή, αλλά ωρίμασε, εξελίχτηκε, γίναμε πιο φίλοι από την πρώτη χρονιά και ανακαλύπτω συνεχώς στον καθένα κάτι παραπάνω», είπε η Άννα Βίσση στο MEGA STAR.

Η ίδια παραδέχτηκε πως έχει μουσικά απωθημένα: «Ο Νίκος Καρβέλας έχει γράψει τραγούδια σε άλλους τραγουδιστές, που τα έχω ζηλέψει πάρα πολύ.

Θα μπορούσα να τα πω με τον δικό μου τρόπο και σκέφτομαι αυτό το cover τραγουδιών του Νίκου που έχει γράψει σε άλλους τραγουδιστές».

«Έχω συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες, αλλά και θα σου ομολογήσω κάτι, χωρίς να ακουστεί σνομπ. Είναι καθαρά αλήθεια προς τον εαυτό μου.

Ιδιαίτερα στο Hotel Ερμού δεν μου είναι εύκολο να καλέσω κάποιους ανθρώπους, γιατί ο κόσμος που έρχεται εκεί περιμένει να ακούσει πολλά πράγματα από εμένα και θα αδικήσω τον καλεσμένο μου και θα αδικηθούν κάποια τραγούδια που θέλω να τα πω και δεν μπορώ να τα πω.

Έχω φτιάξει τον μικρό χώρο που είμαι μόνη μου και είναι αρκετό αυτό, αλλά σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορώ να κάνω, αλλά θέλω να είμαι αληθινή ως προς αυτό», είπε η Άννα Βίσση στον Αντώνη Δημητριάδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share