Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έριξε «βόμβα» ο Πασχάλης Τερζής: «Έχω τραβήξει πολλά, αρρώστησα, με έχει κουρελιάσει το...»

Τι εξομολογήθηκε;

31 Ιανουαρίου 2023 19:29
Έριξε «βόμβα» ο Πασχάλης Τερζής: «Έχω τραβήξει πολλά, αρρώστησα, με έχει κουρελιάσει το...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την πιθανότητα να επιστρέψει στις live εμφανίσεις δεν αποκλείει ο Πασχάλης Τερζής ο οποίος παραδέχεται πως κουράστηκε από τα τόσα χρόνια μέσα στη νύχτα, καθώς αρρώστησε και τον κουρέλιασε το ξενύχτι.

Ο ίδιος μίλησε στην Real για τα τραγούδια που θα ήθελε να έχει πει...Παράλληλα, αυτές είναι οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την υγεία του.

Η εποχή που ζούµε σου δίνει κίνητρα;

Ξέρω ότι όλοι από την εποχή µας θρεφόµαστε. Αυτή µας δίνει ένα πιάτο φαΐ. Ο,τι δουλειά κι αν κάνουµε. Αλλά τώρα πια εγώ µεγάλωσα. ∆εν έχω όνειρα. Μου αρέσει το τραγούδι, αλλά όχι η δουλειά όπως γίνεται. Το ξενύχτι µε έχει κουρελιάσει. Έχω τραβήξει πολλά.

Πασχάλης Τερζής

Σχεδόν αρρώστησα. Γι’ αυτό θα τραγουδάω µόνο όταν θέλω εγώ. Όταν νιώσω ότι η ψυχούλα µου θέλει να εκφραστεί, τότε θα τραγουδήσω. Όταν σταµάτησα ήµουν 60 χρόνων και νόµιζα ότι δεν θα συνεχίσω. Να όµως που έκανα έναν καλό καινούργιο δίσκο.

Να όµως που µε έπιασε από το µπράτσο ο Λευτέρης Παπαδόπουλος. Με ρωτάνε πολλοί γιατί δεν τραγουδάω σε κέντρα... Γιατί µπεζέρισα, που λένε στην πατρίδα µου. Αν νιώσω καλά, ε, τότε πού ξέρεις;

Ποια είναι τα τραγούδια που θα ήθελες να έχεις τραγουδήσει και που δεν ήταν δικά σου;

Χιλιάδες. Θα ήθελα να έχω τραγουδήσει όλα τα τραγούδια του κόσµου. Αλλά τώρα που µου το λες, θα ήθελα να έχω τραγουδήσει «Το µερτικό µου από τη χαρά» και σχεδόν όλα τα τραγούδια του Ακη Πάνου που έχει τραγουδήσει ο Στέλιος. Τι δεν θα έδινα για να τραγουδήσω Άκη Πάνου.

Ώρες αγωνίας για τον Πασχάλη Τερζή: «Έκανε δύο εγχειρήσεις, έχει πρόβλημα με...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού είχε παραχωρήσει ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τον πολύ καλό του φίλο, Πασχάλη Τερζή, αποκαλύπτοντας τις εγχειρήσεις που έχει κάνει. Παράλληλα, αυτές είναι οι δηλώσεις του ίδιου για την υγεία του.

«Το δισέγγονό μου είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή. Είναι τιμή μου να λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς είπε στη συνέχεια: «Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share