Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Την έχουν όλοι ξεχάσει: Η... ερωτική ταινία που κυκλοφορεί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θέλει να εξαφανίσει η Μαρία Μπεκατώρου

Πέρασαν κιόλας 14 χρόνια

31 Ιανουαρίου 2023 19:00
Την έχουν όλοι ξεχάσει: Η... ερωτική ταινία που κυκλοφορεί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θέλει να εξαφανίσει η Μαρία Μπεκατώρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, με την ίδια να έχει όμως πραγματοποιήσει αρκετές διαφορετικές δουλειές μπροστά στην οθόνη. Πού έπαιξε μαζί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο πριν χρόνια και όλοι το έχουν ξεχάσει;

Η Μπεκατώρου, άλλωστε, έχει αποδειχθεί… πολυπράγμων, καθώς έχει περάσει ακόμη και από το τραγούδι για ένα φεγγάρι, ή ακόμη και από την ηθοποιία. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, φέτος την είδαμε και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, εκτός από το «The Chase», όπου την απολαμβάνουμε καθημερινά και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο... διαφορετικός ρόλος που ενσάρκωσε η Μαρία Μπεκατώρου στο πλευρό του Πάνου Μιχαλόπουλου

Υπάρχει, όμως, και μια σειρά όπου ενσάρωκσε ένα ρόλο, που ουδεμία σχέση έχει με την προσωπικότητα, που έχουμε γνωρίσει τόσα χρόνια. Όταν ακόμη η Μπεκατώρου εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε προβληθεί μια μίνι διαδικτυακή σειρά το Mediasoup, το «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε».

Εκεί, η Μπεκατώρου είχε παίξει για ένα επεισόδιο την ιερόδουλη και, μάλιστα, σε εκείνο της πρεμιέρας. Για όσους δεν το θυμούνται, ήταν μια σειρά της Σεμίνας Διγενή, σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη και το οποίο παρωδεί με ξεκαρδιστικό τρόπο την περίφημη «Δυναστεία», που έγραψε τη δική της ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην τελευταία του δουλειά, προτού αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι τόσο εύκολος...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από την Κάρμεν Ρουγγέρη!

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου προβλήθηκε συνέντευξη της Κάρμεν Ρουγγέρη και του συζύγου της Ανδρέα Κουλουμπή, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον δημοσιογράφο, Ιορδάνη Παπακυριακού στο σπίτι τους. Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, καθώς οι δυο τους είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στη σειρά «Η Ώρα η Καλή» που προβλήθηκε στο Mega τις τηλεοπτικές σεζόν 2004-2007. Με την ευκαιρία, δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε από τη σειρά ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Όπως αποκάλυψε η Κάρμεν Ρουγγέρη, η ίδια δεν έχει πλέον καμία επικοινωνία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Όχι δεν έχουμε επικοινωνία. Ο Πάνος δεν είναι τόσο εύκολος στις επαφές του. Αλλά μου λείπει από την τηλεόραση. Είναι ένας πολύ αξιόλογος ηθοποιός» δήλωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share