Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Κόλαφος η Τζούλια Παπαδημητρίου: «Η γυναίκα του Τόλη Βοσκόπουλου και η μία του κόρη...»

Τι εξομολογήθηκε;

31 Ιανουαρίου 2023 17:46
Κόλαφος η Τζούλια Παπαδημητρίου: «Η γυναίκα του Τόλη Βοσκόπουλου και η μία του κόρη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε το καλοκαίρι του 2021 από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο το πανελλήνιο. Μάλιστα, η Τζούλια Παπαδημητρίου δε δίστασε να αναφερθεί στη γυναίκα του, Άντζελα Γκερέκου, αλλά και την κόρη του, Μαρία.

Η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου, είχε μιλήσει στο DEBATER με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον άνθρωπο που ήταν δίπλα της από τα μέσα της δεκαετίας του '80 μέχρι και το 1995.

Η γυναίκα, που στο παρελθόν σημάδεψε την ζωή του ανεπανάληπτου τραγουδιστή δήλωσε συγκινημένη: «Τι να πω...ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου, που ήταν πάρα πολύ μικρός, όταν έφυγε».

Τζούλια Παπαδημητρίου και Τόλης Βοσκόπουλος

Αναφέρθηκε μάλιστα και στη σχέση τους: «Ξέρω ότι μ' αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του.

Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα».

Σπαραγμός για την Άντζελα Γκερέκου: «Είδα τον Τόλη πιο γαλήνιο από ποτέ, πήγαινα εκεί και...»

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο και συγκλόνισε, προχωρώντας σε μια εξομολόγηση αγάπης για τον παντοτινό της αγαπημένο.

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, με μια αποκάλυψη να γίνεται για το ζευγάρι, μίλησε για την μεγάλη αγάπη της στον Τόλη και το πώς διαχειρίζεται την απώλειά του.

Αρχικά, η ίδια μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά και για τη μέρα πριν φύγει από τη ζωή: «Την προηγούμενη μέρα, λοιπόν, είδα έναν Τόλη πιο γαλήνιο από ποτέ. Πήγαινα εκεί, μιλούσαμε, ανταλλάσαμε λόγια αγάπης και μας έκανε τη μεγάλη χάρη να ξυπνήσει, ενώ ήταν δύσκολο, για να μιλήσουμε. Να μας πει πόσο μας αγαπάει, να του πούμε πόσο τον αγαπάμε και να αρχίσουμε να ελπίζουμε ότι μπορεί να φύγει από εδώ και να πάει στο επάνω δωμάτιο για να αρχίσει η διαδικασία της αποθεραπείας». Και συνέχισε: «Η πολιτεία, η κακοδικία, όλη η διαστρεύλωση που έγινε, του πήραν όλη την περιουσία και εμείς αποποιηθήκαμε τα πάντα γιατί τον είχαν γεμίσει χρέη ανύπαρκτα. Έφυγε πολύ πικραμένος από αυτό. Ήταν άδικο πάρα πολύ αλλά τελικά το ξεπερνούσε και αυτό. Δηλαδή ήταν τόση η σύνδεση με την πίστη και τον Θεό και η αγάπη που είχε από τον κόσμο, που έβγαινε πάνω στη σκηνή και ένιωθε ευλογία».

Η ξεχωριστή εξομολόγηση της Άντζελας

Ακόμα, η ίδια ανέφερε: «Μέχρι την τελευταία στιγμή πιστεύαμε ότι θα το ξεπερνούσαμε. Μας έκανε τη χάρη να ξυπνήσει για να μιλήσουμε και να μάς πει πόσο μάς αγαπάει και να του το πούμε κι εμείς».

Η Άντζελα Γκερέκου, προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις που αφορούν στην ξεχωριστή σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Έτυχε και κούμπωσαν οι ανάγκες του στις δικές μου και οι δικές μου ανάγκες στις δικές του. Δηλαδή ήταν η εποχή και η στιγμή, που το θεωρώ ευλογία από τον Θεό, που έπρεπε να γίνει έτσι και ήταν ένα είδος αποστολής. Ο Τόλης έπρεπε να δώσει στον εαυτό του, στους γύρω του και σε όσους αγαπούσε αυτά τα 25 χρόνια που έδωσε. Και έκανε ξανά μια δεύτερη θεϊκή καριέρα που ήταν τόση η αγάπη και η λατρεία του κόσμου που τον είχαν αφήσει λίγο λαβωμένο, τραυματισμένο, πληγωμένο. Δυστυχώς ένα βιβλίο δεν θα έφτανε για να γραφτούν όλα αυτά. Ίσως μάλιστα να πω ότι το πιο σκοτεινό θρίλερ σε όλα αυτά που έζησε ο Τόλης και εγώ, όταν τελικά τα γνώρισα κοντά του, θα μπορούσε άνετα να ανταγωνιστεί όσα έζησε ο Τόλης στη ζωή του», εξομολογήθηκε η Άντζελα Γκερέκου.

Τέλος, εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασαν λόγω του προβλήματος υγείας του Τόλη Βοσκόπουλου, τα τελευταία χρόνια: «Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Ήταν όμως τόσο δυνατός, τόσο δυνατή ήταν η ψυχή του, που πηγαίναμε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να μείνει κάποιες μέρες και ξανάβγαινε και τραγούδαγε. Αυτό τον τροφοδοτούσε. Η κόρη μας, που είναι πολύ δύσκολο να βιώνει ένα παιδί τον μπαμπά του σε αδυναμία και να έχει αυτή τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, έζησε πολύ έντονα και μαζί του αυτά τα χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share