Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαθεύτηκε 27 χρόνια μετά: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έδειξε το στήθος της και άνοιξε...»

Ποιος το αποκάλυψε;

31 Ιανουαρίου 2023 17:30
Μαθεύτηκε 27 χρόνια μετά: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έδειξε το στήθος της και άνοιξε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου παραχώρησε πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός, καθώς εξμολογήθηκε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του είχε δείξει το στήθος της!

Ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων μίλησε για τον φόβο του με τον θάνατο αλλά και για το άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με τους Ρεπόρτερ είχαν πάρει τα μυαλά μου πάρα πολύ αέρα! Αφού βγαίναμε έξω και είχαμε γίνει σταρ! Ήμασταν καβαλημένα καλάμια και οι τρεις. Έβλεπες ότι βγαίνεις έξω και δεν σου παίρνουν λεφτά, ποτέ δεν μου πήρε λεφτά το ταξί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Σχετικά με τον φόβο για τον θάνατος, ο Γιώργος Λιάνης δήλωσε: «Με τον θάνατο δεν συμφιλιώνομαι, δεν είναι και πολύ ωραίος τύπος. Ο επιφανής Μίκης Θεοδωράκης έλεγε «κάθε απόγευμα έρχεται από εκεί απέναντι ένας που παριστάνει τον μάγκα και μου κλείνει το μάτι». Αναρωτήθηκα αν ήταν αναρχικός και μου απάντησε, ο θάνατος».

Όσον αφορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκάλυψε: «Τότε που ήταν οι αρχές και είχε χωρίσει με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη ήξερε την σχέση μου με την Αιμιλία Υψηλάντη και με ρωτούσε ποια είναι ποιο ωραία. «Εγώ ή η Αιμιλία;». Και της λέω «η Αιμιλία» και το εννοούσα. Είναι πολύ πιο όμορφη η Αιμιλία από την Αλίκη. Ήταν τουλάχιστον. Και μου λέει, «καλά τίποτα δεν σου αρέσει επάνω μου;». Της είπα πως μου αρέσει το στήθος της. «Παρ’ το» μου λέει και ανοίγει το κιμονό».

Δείτε το βίντεο

Λύθηκε το μυστήριο: Η αποκάλυψη για την πραγματική σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη

Συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος αποκάλυψε την πραγματική σχέση της μητέρας του, Τζένης Καρέζη, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της εθνικής σταρ όταν πέθανε η μητέρα του ηθοποιού.

Για τις κακές συνεργασίες ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε:

«Μου έχει τύχει μια κακή συνεργασία με έναν συνάδελφο. Το σημειώνεις και λες απλά «θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Πολλοί συνάδελφοι που έγιναν σκηνοθέτες φέρονται άσχημα σε ηθοποιούς.

Δεν μπορείς να έρχεσαι στην δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους, όσο ταλέντο και να έχεις. Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα. Υπάρχει πλήρης απομυθοποίηση. Παλιά, δεν υπήρχε αυτό. Οι ηθοποιοί ήταν μύθοι», δήλωσε.

Επιπλέον, μίλησε και για την Τζένη Καζάκου και την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω δει από την Τζένη, φέτος στους "Συμπέθερους από τα Τίρανα", είναι η πρώτη της χρονιά στην τηλεόραση. Αν συγκρίνουν την Τζένη με την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, κακό του κεφαλιού τους, είναι ένα άλλο πλάσμα», τόνισε ενώ ξεκαθάρισε σχετικά με την «κόντρα» των δυο μεγάλων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου.

«Η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες. Έτρωγαν και έβγαιναν μαζί. Η κόντρα ήταν θέμα μάρκετινγκ. Προς το παρόν δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο ένας τρίτος γάμος», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αποκάλυψε ένα ατύχημα που έπαθε το καλοκαίρι, αλλά και για μία πρόταση που απέρριψε.

«Την γλίτωσα το καλοκαίρι. Ένα μάρμαρο έπεσε από τον δεύτερο, πέρασε ξυστά από το κεφάλι μου και έπεσε στο πόδι μου», αποκάλυψε.

«Μου είχε κάνει πρόταση η Disney να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική. Την απέρριψα, γιατί τότε εδώ ήμουν ζεν πρεμιέ», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share