Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είχαμε έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, όταν έμαθα ότι...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

31 Ιανουαρίου 2023 17:22
«Βόμβα» από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Είχαμε έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, όταν έμαθα ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν 4 Ιουνίου το 2008, όταν ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί νεκρός στο διαµέρισµά του, στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι, μέσα σε µία λίµνη αίµατος, έχοντας δεχτεί 21 µαχαιριές. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την οποία είχε συνεργαστεί, εξομολογήθηκε ότι είχε έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό και αποκάλυψε πως ένιωσε όταν έμαθε για το θάνατό του.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε βρεθεί καλεσμένη πριν καιρό στην εκπομπή “Επιτέλους σαββατοκύριακο” και είχε μιλήσει για τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Νίκο Σεργιανόπουλο. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά τον ανιψιό του ηθοποιού.

«Είχαμε έρθει πολύ κοντά, ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος ο Νίκος. Τη θυμάμαι εκείνη τη μέρα. Έκανα γύρισμα όταν το έμαθα… Το έμαθα την ώρα που κάναμε μια σκηνή και έφυγα, δεν μπορούσα να συνεχίσω, δεν άντεξα.

Το θεώρησα τρελό, έπαθα σοκ. Είχαμε συνεργαστεί μόνο στους Δύο Ξένους, αλλά κάναμε παρέα, βγαίναμε έξω, είχαμε δεθεί πάρα πολύ.

Νίκος Σεργιανόπουλος και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Δεν ήταν απλά μια σχέση που βρισκόμασταν μέσα στο πλατό. Ήταν εσωστρεφής, αλλά όταν έβγαινε έξω τα βράδια γινόταν εξωστρεφής.

Ήταν ένας πολύ γλυκός και ευγενής άνθρωπος, ένα πλάσμα τρυφερό, μια ψυχούλα. Δεν νομίζω να είχε σκεφτεί ποτέ κακό για άνθρωπο. Από εκεί και πέρα είχε τα δικά του θέματα. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει τέτοιος τέλος», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Βόμβα» από Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Είχα δει τα σκοτάδια του Νίκου Σεργιανόπουλου - Ήταν εμφανές ότι...»

Για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησαν ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα σε κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο τωρινός ένοικος που μένει στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Παγκράτι.

«Τσακωνόμαστε συνέχεια με τη Δήμητρα, αλλά το ξεπερνάμε. Δεν μπορώ την ευκολία και την ξεπέτα στη δουλειά. Η Δήμητρα είναι αγρίμι. Με τη Δήμητρα έχουμε τις κοινές μας ώρες, αλλά και τον προσωπικό μας χώρο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Δήμητρα είναι πιπεράτος άνθρωπος, είναι απρόβλεπτη. Τη ζήλευα τη Δήμητρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Η Δήμητρα Παπαδήμα συμπλήρωσε: «Ήθελα να γίνω μοναχή, θα ήμουν στο κελί μου και θα είχα επαφή με το μέσα μου. Δεν είχα ξαναδεί κορμί σαν του Γιάννη και είχα δει πολλούς άντρες. Τον είχα δει στο θέατρο και έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα. Στον Γιάννη με τράβηξε η αντρική βλακεία του. Ένας σούπερ άντρας, μια κορμάρα και το μυαλό του… σαν μωρό. Τρελάθηκα! Αυτό θέλουμε οι γυναίκες».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Ήταν εξαιρετικό παιδί ο Νίκος, είχα δει τα “σκοτάδια” του. Ήταν εμφανές αυτό, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα είχε αυτό το τραγικό τέλος. Η ποιότητα του Νίκου ήταν τέτοια που δεν την έχει κανείς από τους σημερινούς ζώντες, ήταν εξαιρετικό παιδί».

Η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε: «Τα είχα δει τα “σκοτάδια” του Νίκου. Εγώ το φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει τραγικό τέλος».

Δείτε όσα δήλωσαν

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share