Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τέλος τα μεγαλεία για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Μένω στο κάτω μέρος του...»

Τι αποκάλυψε;

31 Ιανουαρίου 2023 17:11
Τέλος τα μεγαλεία για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Μένω στο κάτω μέρος του...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναμφίβολα η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ένας ζωντανός μύθος της ελληνικής καλλιτεχνικής ιστορίας. Βέβαια, όπως φαίνεται μετά τη φωτιά στο σπίτι της στην Κινέτα, τέλος τα μεγαλεία για τη βασίλισσα της νύχτας, η οποία αποκάλυψε ότι μένει στο κάτω μέρος της καμένης μεζονέτας της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στο Λοιπόν για το σπίτι της που κάηκε στην Κινέτα και την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή εκεί. Δηλώνει πληγωμένη καθώς, όπως αποκαλύπτει καταστράφηκε όλη της η περιουσία.

«Στην Κινέτα μένω, στο καμένο σπίτι μου όχι στο πάνω, που κάηκε, στο κάτω. Σώθηκε το ισόγειο και μένω, εκεί κοιμάμαι. Μου αρέσει η Κινέτα, περπατάω στη θάλασσα, κατεβαίνω κάτω, κάνω τα μπάνια μου, όλη η χαρά μου είναι αυτή»

Έχασες πολλά σημαντικά πράγματα ζωής...

«Χάθηκαν όλα τα κειμήλια μου, όλο μου το σπίτι,τα πάντα. Όπου πήγαινα, όπου ταξίδευα, έφερνα και κάτι...Χάθηκαν φωτογραφίες, υλικό από παιδάκι, άλμπουμ ολόκληρα... Χάθηκαν του Σαρίδη τα έπιπλα, που ήταν εκπληκτικά όλα, μου είχε κάνει ένα σπίτι παλάτι... Δεν το λέω να παινευτώ ότι ήταν ο Σαρίδης...

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο σπίτι της στην Κινέτα

Ήταν γιατί τον αγαπούσα, γιατί το κάθε κομμάτι που μου έκανε, ήταν αυτό που ήθελα εγώ. Είχα ένα τραπέζι που ανέβαινε και κατέβαινε με μία βίδα, που το ανέβαζα κι άνοιγαν δύο πτερύγια και έτρωγαν 12 άτομα, όταν το έκλεινα, ήταν στο σαλόνι, κατέβαινε κάτω και δεν ενοχλούσε, ήταν χαμηλό.

Ήταν ένα σπίτι που το λάτρεψα... Είχα ένα χαλί τεράστιο πανάκριβο, που το είχα δει στη βιτρίνα κι είχα πει στη μαμά μου: "Αχ, μαμά μου, θα το πάρω", εκείνη μου απάντησε: "Είναι πολύ ακριβό, μην το πάρεις", κι εγώ το πήρα... Κάηκαν όλα... Οι τουαλέτες μου δε κάηκαν, σώθηκαν όλες, γιατί ήταν κάτω, στο ισόγειο.

Ό,τι ένιωσες στην ψυχή σου, με την καταστροφή αυτή, ήταν πολύ μεγαλύτερο από το κόστος των υλικών όσο ακριβά κι αν ήταν, έτσι δεν είναι;

«Ασφαλώς κι ήταν πολύ μεγαλύτερο. Όταν είμαι από κάτω και κοιμάμαι, κι από πάνω είναι όλο καμένο... Αποφεύγω να πηγαίνω, αλλά κάπου-κάπου ανεβαίνω, το χαζεύω και λέω:

"Εδώ ήταν το καθιστικό, εκεί στο χαγιάτι, έβγαινε έξω χωρίς κολόνα, χωρίς τίποτα, το ξύλο δουλεμένο...Ένα εκπληκτικό σπίτι, με πολύ γούστο. Δε μιλάω για ακρίβεια, για υλικά...

Τα πάρτι που έκανα, μείνανε στη μνήμη, τα θυμάμαι, ήταν πάρα πολύ ωραία, το χάρηκα το σπίτι», εξομολογήθηκε η ίδια στο Λοιπόν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share