Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση Βασίλη Μπισμπίκη: «Με σκοπό την άμεση ανάκληση...»

Η ανάρτηση του ηθοποιού

31 Ιανουαρίου 2023 15:12
Έκτακτη ανακοίνωση Βασίλη Μπισμπίκη: «Με σκοπό την άμεση ανάκληση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανακοίνωση έκανε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μέσα από το Instagram. Παράλληλα, είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες πως Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή έχουν πάρει διαζύγιο! Ο λόγος; Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό, η τραγουδίστρια κεράτωνε έναν χρόνο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» ανέφερε σε ανάρτησή του ότι συμμετέχει μαζί με τους συναδέλφους του στην 48ωρη απεργία των ηθοποιών που ζητούν απόσυρση του προεδρικού διατάγματος που εξισώνει τα πτυχία τω ηθοποιών με τα απολυτήρια Λυκείου.

«Οι ηθοποιοί του “Αυτή η νύχτα μένει” συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία του κλάδου την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου κατά της υποβάθμισης των πτυχίων μας και τις συνέπειες αυτού, με σκοπό την άμεση ανάκληση του ΠΔ85», ανέφερε η ανακοίνωση του Βασίλη Μπισμπίκη.

Έκτακτη ανακοίνωση Βασίλη Μπισμπίκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΗ

«Στο άγονο περιβάλλον που διαμορφώνει η Κυβέρνηση για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις μας.

Ήδη γνωρίζουμε πως 50 θέατρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα (και άρα σχεδόν διπλάσιες στον αριθμό παραστάσεις που φιλοξενούνται σε αυτά) συμμετέχουν στην απεργία, ενώ στον οπτικοακουστικό τομέα 15 σήριαλ θα σταματήσουν τα γυρίσματα για δύο μέρες.

Στην απεργία συμμετέχουν από χτες και όλοι οι καθηγητές των δραματικών σχολών μετά τη συμμετοχή που ανακοίνωσε χτες το Σωματείο Ανώτερων Ιδιωτικών Σχολών.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στην προετοιμασία για την 48ωρη Απεργία 1 & 2 Φεβρουαρίου και καλούμε όλους να συμμετέχουν δυναμικά και να σπάσουν το φόβο.

Υπενθυμίζουμε την Γενική μας Συνέλευση στο θέατρο Διάνα την Τετάρτη 1 Φλεβάρη και ώρα 12:00 και ανακοινώνουμε τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος, και πάλι ώρα 12:00».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share