Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Με πήρε από το χέρι και με πήγε..." : Η άγνωστη ιστορία της Άντζελας Δημητρίου

"Την πρώτη εβδομάδα πέφτω κάτω..."

31 Ιανουαρίου 2023 14:50
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγο καιρό ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος σε γνωστή ψυχαγωγική εκπομπή αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της γνωριμίας του με την Άντζελα Δημητρίου. Με την ευκαιρία, δείτε το "κάρφωμα" στον Σάκη Ρουβά.

Συγκεκριμένα ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε: «Αυτό το πλάσμα που έχετε ανάμεσά σας, αυτό εδώ... Δυο άνθρωποι με βοήθησαν στην καριέρα μου. Η Άντζελα Δημητρίου και ο Αντύπας. Η Άντζελα Δημητρίου όταν άκουσε τη φωνή μου, με πήρε από το χέρι, με πήγε στον Γιάννη Δουλάμη που έγινε παραγωγός μου και στην συνέχεια κουμπάρος μου, με έβαλε στη δισκογραφία, με έπαιρνε σε όλα τα "έξτρα" μαζί της, για 2,5-3 χρόνια ήμασταν μαζί και θέλω να πω κάτι που μπορεί να μην ξέρει κανείς και μπορεί να μην το θυμάται ούτε η Άντζελα. Το 1990 είχαμε πάει στην Θεσσαλονίκη, για εμφανίσεις 40 ημερών. Συνεχόμενες 40 μέρες τότε, δεν υπήρχαν ρεπό. Την πρώτη εβδομάδα πέφτω κάτω στην πίστα και παθαίνω ένα πολύ βαρύ διάστρεμμα στο πόδι. Η Άντζελα κανόνισε τις υπόλοιπες 30 μέρες να πληρωθώ κανονικά, όλο μου το μεροκάματο. Και ερχόταν κάθε μέρα στο ξενοδοχείο και μου άλλαζε τους επιδέσμους στο πόδι. Είναι και αυτό η Άντζελα η Δημητρίου, να ξέρετε...».

Καταβεβλημένη η Άντζελα Δημητρίου: «Έχω τρία χρόνια να μιλήσω με το γιο μου...»

Σε παλιότερη συνέντευξή της σε ελληνικό, εβδομαδιαίο περιοδικό, η Άντζελα Δημητρίου, φανερά καταβεβλημένη, είχε αποκαλύψει πως είχε τρία χρόνια να μιλήσει με το γιο της, Βαγγέλη και τα εγγόνια της.

Με την ευκαιρία, αυτό είναι όλο το άγνωστο παρασκήνιο στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με το γιο της.

«Έχω τρία χρόνια να μιλήσω με το γιο μου και να δω τα εγγόνια μου. Είναι μια ιστορία που με στενοχωρεί πολύ, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ίσως έχει κάπου τα δίκια του. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννά ένα παιδί, αλλά εκείνη που το μεγαλώνει και το αναθρέφει.

Αν το παιδί σου δεν ζει στην καθημερινότητα μαζί σου, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Δεν γίνεται έπειτα από τόσα χρόνια να αλλάξω εγώ το γιο μου ούτε ο γιος μου εμένα όμως. Άρα είμαστε μακριά και αγαπημένοι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Καταβεβλημένη η Άντζελα Δημητρίου

Κατόπιν, είχε συμπληρώσει λέγοντας: «Μου λείπουν πολύ, όπως και ο γιος μου. Πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει κάτι και να ενωθεί η οικογένεια μας.

Θέλω το παιδί μου να με αγαπά, να καταλάβει ότι η μάνα του δεν είναι η Άντζελα Δημητρίου αλλά η Αγγελική Κιουρτσάκη. Η Άντζελα Δημητρίου ανήκει στο ευρύ κοινό.

Η Αγγελική Κιουρτσάκη είναι στο δικό της κόσμο, στο σπίτι της με τους φίλους της, τα παιδιά της, τη μάνα της και τον αδελφό της»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share