Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Θηριώδης» βίλα με ελικοδρόμιο και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων: Αυτό είναι το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν στις Σπέτσες Παύλος και Μαρί Σαντάλ (Video)

Πίσω από την τύχη αυτού του σπιτιού τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα μυστήριο!

31 Ιανουαρίου 2023 12:13
«Θηριώδης» βίλα με ελικοδρόμιο και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων: Αυτό είναι το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν στις Σπέτσες Παύλος και Μαρί Σαντάλ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή Super Κατερίνα παρουσιάστρια αποκλειστικά το σπίτι που θέλουν να αγοράσουν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ. Πρόκειται για μια «θηριώδη» βίλα στις Σπέτσες. Βρίσκεται πάνω από την παραλία της Ξυλοκέριζας. Βρίσκεται σε ιδιοκτησία 50 στρεμμάτων με ελικοδρόμιο, αλλά και μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Είναι το σπίτι της οικογένειας Κουτσολιούτσου, που ήταν ιδιοκτήτες της εταιρείας Folli Follie. Η αξία του υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Πίσω από την τύχη αυτού του σπιτιού τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα μυστήριο. Κάποιοι λένε ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έμειναν για ένα διάστημα σε αυτό πληρώνοντας ένα ενοίκιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής το σπίτι είναι υποθηκευμένο.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ έφυγαν από τη χώρα μας. Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας στάθηκε δίπλα στη μητέρα του και στην οικογένειά του μένοντας για μέρες στην Αθήνα ακόμη και μετά την κηδεία του πατέρα του.

"Έσπασε" τη σιωπή του ο Παύλος: «Δεν κάνω...» - Η πρώτη δήλωση του γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου 15 ημέρες μετά τον θάνατό του (Video)

Η κάμερα του «Πρωινού» και η δημοσιογράφος Τέρψη Μαντζουράτου εντόπισαν τον Παύλο, τον γιο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Κολωνάκι. Ενώ, αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του και τα ακίνητα στην Νέα Υόρκη!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωτότοκος γιος του άλλοτε μονάρχη επέλεξε για το γεύμα του το εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του συζύγου της, Μανώλη Παπαδάκη, με τον ίδιο να κάνει την πρώτη δήλωση on camera.

«Συλλυπητήρια για τον πατέρα σας» είπε η δημοσιογράφος στον Παύλο, με τον ίδιο να απαντά: «Ευχαριστώ. Δεν κάνω καμία δήλωση. Να περάσουν 40 ημέρες και μετά τα λέμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share