Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανατριχιάζει η Έλενα Κρεμλίδου: «Έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας!»

«Δεν ξέρω τι με κράτησε και δεν πήδηξα από τον 4ο όταν πήρα...»

31 Ιανουαρίου 2023 11:59
Ανατριχιάζει η Έλενα Κρεμλίδου: «Έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο pod.gr βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση του revenge porn, αποκαλύπτοντας πως είχε φτάσει στα πρόθυρα αυτοκτονίας.

Η instagrammer έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτόν τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία χρόνια και που κατάφερε τώρα να πάει στα δικαστήρια και που έχει ακόμη περισσότερα στο μέλλον

«Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα αισθανθεί κάθε κοπέλα αλλά κάποια πράγματα είναι κοινά. Το μούδιασμα, ότι ρίχνεις όλο το φταίξιμο στον εαυτό του και θες να πληρώσεις, ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Εγώ έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Δεν ξέρω τι με κράτησε και δεν πήδηξα από τον 4ο όταν πήρα την πρώτη απειλή», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Και συνέχισε: «Δεν πρέπει να ρίξουμε το φταίξιμο στον εαυτό μας, άλλος είναι ο θύτης, άλλος χρησιμοποιεί κάτι που το στέλνουμε είτε στον ίδιο είτε σε κάποιον άλλον και δεν το στείλαμε για να προκαλέσουμε πόνο. Τα κορίτσια να το συζητήσουμε με όποιον νιώθουν οικεία και να έρθουν σε επαφή με τη Δίωξη Ηλεκτρικού Εγκλήματος».

«Δίνω και ένα tip στα κορίτσια. Να κρατήσουν screenshot τα πάντα, το link του προφίλ γιατί όλα θα βοηθήσουν. Αξίζει να το διεκδικήσεις, θέλει γερό στομάχι. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί είχαμε διάφορους θύτες. Εάν λες την αλήθεια, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς», κατέληξε η Έλενα Κρεμλίδου.

Survivor All Star: «Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως...» - Κόλαφος η Έλενα Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου δε βρίσκεται στο Survivor All Star και αναφέρθηκε στο πώς τελικά δε βρέθηκε στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για το Survivor All Star, σχολίασε το γεγονός ότι η ίδια δεν βρίσκεται για την ώρα ανάμεσα στους παίκτες που επέστρεψαν στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να εξηγεί το λόγο που αρνήθηκε.

Survivor All Star: Το... παράπονο της Κρεμλίδου

«Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο» είπε αρχικά η instagrammer και συνέχισε:

«Κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι, ξαναμιλήσαμε πριν λίγο καιρό, πήγα και για αθλήματα. Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μετά τα αθλήματα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ή να ενδιαφέρονται για κάποια άλλη στιγμή. Όλα είναι πιθανά. Δε θα με χάλαγε να μπω στην πορεία του Survivor. Είναι πολλά τα λεφτά».

Τέλος, η Έλενα Κρεμλίδου σχολίασε: «Δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ, την πρώτη φορά παίρναμε πολύ λιγότερα χρήματα. Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως ψυχοσωματικά και έφταιγε κυρίως το κλίμα που επικρατούσε σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, κάνω πάρα πολλή προπόνηση… Σίγουρα τώρα είμαι πιο έτοιμη. Δε θα έκανα παρέα με κανέναν από εκεί μέσα. Χάρηκα πολύ που θα είναι ο Περικλής στο παιχνίδι. Τον αγαπώ πάρα πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share