Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Σκέφτομαι μόνο το θάνατο - Με γονάτισε ο Μητσοτάκης...» - Έκκληση αγωνίας από τον Τέρη Χρυσό

Σε τραγική κατάσταση ο τραγουδιστής - Η αναφορά του στη συγγένεια με τον πρωθυπουργό

31 Ιανουαρίου 2023 11:05
«Σκέφτομαι μόνο το θάνατο - Με γονάτισε ο Μητσοτάκης...» - Έκκληση αγωνίας από τον Τέρη Χρυσό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τέρης Χρυσός φαίνεται να μην είναι στα καλύτερά του, με τον ίδιο να αναφέρεται στα οικονομικά του προβλήματα και να απευθύνει έκκληση αγωνίας.

«Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ. Δεν αξίζει τέτοια ζωή για κανένα καλλιτέχνη με αυτή τη σύνταξη που παίρνουμε. Έχω φτάσει στα όριά μου. Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι ο θάνατος» λέει με πόνο ψυχής στην εφημερίδα Espresso ο Τέρης Χρυσός, που πρόσφατα θρήνησε το θάνατο αγαπημένου του προσώπου.

«Αν πάθω κάτι κακό σίγουρα θα είναι από την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκομαι. Δεν ζητάω τον οίκτο κανενός. Ούτε ελεημοσύνη. Ζητάω απλά δικαιοσύνη στις συντάξεις που παίρνουν οι καλλιτέχνες. Είναι συντάξεις πείνας. Δεν ξέρω πώς τα βγάζω πέρα» αναφέρει ο Τέρης Χρυσός υποστηρίζοντας πως λαμβάνει σύνταξη 690 ευρώ και το σπίτι των 55 τετραγωνικών που μένει το έχει προσημειώσει το ΙΚΑ.

Η κριτική στην κυβέρνηση και το... θέμα Μητσοτάκη

«Όταν είδα τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα πάρω μία μικρή αύξηση 53 ευρώ ένιωσα μία ανακούφιση ότι θα μπορώ να πηγαίνω λίγο πιο άνετα σούπερ μάρκετ. Προχθές πήγα να πάρω τη σύνταξή μου και διαπίστωσα ότι δεν μπήκε καμία αύξηση. Είναι καθαρά εμπαιγμός και απανθρωπιά αυτό που βιώνουμε» λέει με οργή τονίζοντας πως ύστερα από 60 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας αδυνατεί να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Ο Τέρης Χρυσός απαντά και για την υποτιθέμενη συγγένεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Υπάρχουν κάποιοι αντίθετοι προς τον πρωθυπουργό και πιστεύουν πως εγώ έχω συγγένεια μαζί του. Είναι ένα μεγάλο ψέμα που το έβγαλε πριν χρόνια ο Τζίμης Πανούσης. Και αυτό το θέμα με γονάτισε ως προσωπικότητα. Πιστεύουν δε πολλοί ότι έχω όντως συγγενική σχέση και μάλιστα μου δίνει λεφτά η κυβέρνηση του Μητσοτάκη. Είναι δυνατόν να είμαι ο υποτιθέμενος πατέρας του Κυριάκου και να ζω σε ένα σπίτι 55 τετραγωνικών υποθηκευμένο και να καταγγέλλω πως δεν μπορώ να ζήσω με τη σύνταξη των 690 ευρώ; Αστεία πράγματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share