Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βίκυ Κάβουρα: Θύμα του 50χρονου ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος - Ηταν σε άθλια κατάσταση

«Δεν κατάλαβα την απάτη»

30 Ιανουαρίου 2023 16:22
Βίκυ Κάβουρα: Θύμα του 50χρονου ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος - Ηταν σε άθλια κατάσταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα του 50χρονου λογιστή-ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, φαίνεται ότι είχε πέσει και η Βίκυ Κάβουρα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 50χρονος είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

Η ηθοποιός μοιράστηκε την εμπειρία της στην εκπομπή Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει ότι συνάντησε τυχαία την ηθοποιό και την είδε πάρα πολύ αναστατωμένη.

«Άρχισε να μου περιγράφει το πώς ξαφνικά από τη μία στιγμή στην άλλη, βρέθηκε χωρίς αυτοκίνητο και μάλιστα με έναν κινηματογραφικό τρόπο, καθώς βρισκόταν εν κινήσει και έφτανε στο σπίτι της, βρέθηκε αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς που της είπαν ότι πρέπει να μας παραδώσετε το αυτοκίνητό σας», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Είχε θορυβηθεί βέβαια γιατί ήξερε ότι όλο αυτό είχε γίνει μέσω του λογιστή που ήδη είχε βγει στις ειδήσεις έχει χάσει τη ζωή του, οπότε είχε μια αγωνία».

Τι συνέβη

Η ίδια η Βίκυ Κάβουρα, με δηλώσεις της στο Happy Day, εξήγησε τι της έχει συμβεί.

«Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, ώστε να πληρώνουμε κάθε μήνα, κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί. Κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, τρόμαξα, οπότε δεν ξαναπροσπάθησα. Μετά από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα πως όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα.

Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Περνάω πάρα πολύ δύσκολο. Είναι κι άλλα 60 άτομα σε αυτή την ιστορία. Όλες αυτές τις μέρες μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό,τι μπορούμε. Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας. Με τον Θεό με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα», δήλωσε η Βίκυ Κάβουρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share