Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ευγένιος Κατραβάς: Ο άντρας που λίγο έλειψε να παντρευτεί η Κατερίνα Καινούργιου - Ο λόγος που χώρισαν (photo)

Δείτε φωτογραφίες τους

30 Ιανουαρίου 2023 14:00
Ευγένιος Κατραβάς: Ο άντρας που λίγο έλειψε να παντρευτεί η Κατερίνα Καινούργιου - Ο λόγος που χώρισαν (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν το 2011 όταν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ευγένιος Κατραβάς απολάμβαναν τον έρωτά τους, ενώ οι φήμες οργίαζαν για γάμο. Τελικά η γνωστή παρουσιάστρια δεν παντρεύτηκε εν τέλει και χώρισε από τον τότε σύντροφό της.

Ο Ευγένιος Κατραβάς ήταν ένας έρωτας-σταθμός στη ζωή της παρουσιάστριας. Μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά γι' αυτόν: «Χώρισα με τον Ευγένιο, είναι ο ποιο σημαντικός άντρας της ζωής μου, τον θαυμάζω και μου συμπεριφέρεται πολύ όμορφα. Κάθε σχέση όμως μετά από ένα διάστημα κάνει τον κύκλο της, τα πράγματα μπορεί να τελειώσουν. Στη δική μας σχέση έκλεισε ο κύκλος, αλλά μπορεί να ξανανοίξει κάποια στιγμή, ποιος ξέρει;

Σίγουρα ο Ευγένιος είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα πολύ και πήρα πολλά πράγματα από αυτόν.» Με την ευκαιρία, δείτε την ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της.

Ευγένιος Κατραβάς και Κατερίνα Καινούργιου

Εκείνη την εποχή ο Ευγένιος Κατραβάς ήταν executive producer Mega Channel και το ζευγάρι προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως ήταν τρία χρόνια μαζί και αποτελεί το μοναδικό άτομο από το χώρο της δουλειάς της που έχει συνδεθεί ερωτικά.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο λόγος που χώρισε από τον Ευγένιο Κατραβά

Ευγένιος Κατραβάς και Κατερίνα Καινούργιου στα μπουζούκια

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το τέλος της σχέσης της με τον Ευγένιο Κατραβά είχε με τον τρόπο της αναλάβει το μερίδιο του χωρισμού τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Eίχα μια σχέση όπου είχα περάσει πολύ καλά. Εγώ μπορεί να είχα καταπιέσει και τυραννήσει τον Ευγένιο, ίσως και κουράσει. Αλλά εκείνος ομολογουμένως μου είχε φερθεί άψογα»

Εξομολογητική η Κατερίνα Καινούργιου: Το δώρο που έκανε στον εαυτό της για τη νέα χρονιά

Είναι από τις παρουσιάστριες που δεν διστάζουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με το κοινό, με τους διαδικτυακούς της ακολούθους ναενθουσιάζονται με κάθε story ή post της.

O λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία, λίγες ώρες πριν την αλλαγή χρονιάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δικές της ξεχωριστές στιγμές από τη χρονιά που φεύγει. Πιο σημαντική ημερομηνία για την ίδια η 9η Φεβρουαρίου, μέρα στην οποία προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων, σημειώνοντας πως ήταν το καλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη "βόμβα" από τον Νίκο Κοκλώνη για την Κατερίνα Καινούργιου.

Ακόμα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» δημοσίευσε φωτογραφία και με την μαμά, την οποία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Δύσκολες και στενάχωρες στιγμές θα υπάρξουν. Το ζήτημα δεν είναι να τις αποφύγουμε, να τις αγνοήσουμε ή να τις αφήσουμε να μας καταβάλουν. Το ζήτημα είναι να τις αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα, να πάρουμε τα μαθήματα που έχουν να μας δώσουν και να προχωρήσουμε μπροστά με χαμόγελο κι ευγνωμοσύνη».

Εξομολογητική η Κατερίνα Καινούργιου: Το δώρο που έκανε στον εαυτό της για τη νέα χρονιά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share